Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos vagyok ha 40 es pasik bejönnek?
Nem, csak a férfiakhoz vonzódsz a srácok helyett. Sok lány van így. Saját tapasztalat.
41F
Én 40 éves pasi vagyok.
Ha gondolod irj.
Egyáltalán nem biztos, hogy egy huszonéves vonzalma a mi korosztályunkhoz csak apakomplexus lehet.
Eddig három barátom is volt, aki 19, 21 és 20 volt, amikor összjöttem veluk.Mindegyikkel pár év volt a kapcsolat,igaz, ma már mind a háromnak más a párja, szintén késői 40 -esek.
De egyiknek sem volt apakomplexusa, azt mondták,azért választottak, mert sokkal kedvesebb és szeretni tudóbb vagyok, mint a korosztálya. A saját korosztályát mindegyik linknek tartotta és még olyan szemmel sem nézte meg, minthogy tetszik -e vagy nem.
Ezért nem ( mindig ) állhat apakomplexus a háttérben, de persze van olyan is.
És mielőtt bárki itt rám köpködne, a saját korosztályomnál soha nem tudtam ismerkedni, pedig szerettem volna,mert csak a fiatalok voltak a kelendők..
És mind a három fiatal barátom esetében ők voltak a kezdeményezők, és nem anyagi okból, mert nem vagyok gazdag.
49 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!