Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Nektek bejönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Nektek bejönnek azok a passzívok, akik lányosan öltözködnek?

Figyelt kérdés
pl.: [link]
2019. jan. 20. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lányosan, hanem lánynak öltözik... Amúgy a teste elég gáz lehet mert a karja is az...Olyan semmilyen meg öreges
2019. jan. 20. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Vannak közöttük csinik, igen :P.
2019. jan. 20. 17:30
 3/8 anonim válasza:
100%

hát nem.

szvsz, én meleg vagyok, ami azt jelenti hogy a fiúkat szeretem.

Tehát nem nőt vagy ahhoz kisértetiesen hasonló fiút akarok magam mellett hanem Férfit.

2019. jan. 20. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Mit nem adnék egy ilyen partnerért :$
2019. jan. 20. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem.
2019. jan. 20. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

Én meleg fiú vagyok, ami azt jelenti, hogy alakzatilag a fiú testtől tudok felizgulni és nem a homokoráktól. Ennyi. Viszont nem vagyok nő, hogy érzelmileg bármit is megmozdítson bennem vagy egyáltalán tetszeni tudjon egy férfi személyiségű, viselkedésű, öltözetű, haj és szőrviseletű fazon. Már bocsánat, de nem. Én szeretem a lányos fiúkat, de sose a túltolt ripacsságokat, hanem a szolid, visszafogott aranyosságot.

Akik rendre azon ágálnak (le én nem pontoztam soha senkit, csak már kezdem unni), hogy a homoszexualitás egyenlő az "igazi férfiakhoz" való vonzódással, azok gondolkozzanak el azon, hogyha ez valóban így lenne, akkor ők maguk se kellenének a kutyának se. Mert azért az nem egy szabványos férfi lelkivilágra vall, ha valaki érzelmileg is valami szőrös apukának az erős, védelmező karjaiba vágyik.

Személy szerint az ilyen nagyon női cuccok, mint rúzs, smink, magassarkú és társai nem jönnek be, én a lányosságnak azt a fokát szeretem, amikor egy ilyen cuki "emósféle" szerzetről alig tudod eldönteni, hogy fiú-e vagy lány. De a lány személyiség és a hosszú haj az alap.

2019. jan. 21. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

#6 Hát nézd. Szerintem meg fordítva van.

Én melegként pont a férfias férfiakat kedvelem annak ellenére, hogy én sem vagyok különösebben feminin alkat. Én úgy gondolom, hogy számomra a férfi test a vonzó annak minden velejárójával.

Számomra az furcsa, hogy egy férfi aki melegnek vallja magát nőies jegyeket, adott esetben nőies viselkedést/öltözködést vár el a partnereitől. Hisz aki nőre vágyik az miért nem nővel kezd?!

Talán abban van az egész alapja, hogy más tulajdonságokat keresünk a partnerünkben. És ezeket a tulajdonságokat más külső jegyekhez kötjük. Bár szerintem a külső és a belső nem minden esetben van összhangban.

Ettől függetlenül megértem, hogy más az ízlésed. Nincs ezzel bajom. Legalább nem vagyunk egymás konkurenciái :D

Lényeg, hogy mindenki találja meg azt akire vágyik.

2019. jan. 22. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nem
2019. jan. 22. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!