Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért érzem magam rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam rosszul attól hogy vannak domináns vágyaim?

Figyelt kérdés
Izgat pl kedvemre használni valakit. De mégis picit ijeszt, stb. Meg kétlem hogy erre találni értelmes fiatal fiút. Normál szexben is izgatott ha a passzív úgy éreztem behódol de mostanság csak ilyen vidik izgatnak így vágyom rá kipróbálni, de emiatt meg picitt rossz érzésem van.
2019. jún. 16. 07:03
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Én a fordítottjával vagyok így (a passzív oldalon kicsit alárendeltnek lenni és hogy egy domináns aktív használ) és én is rosszul érzem magam tőle 😅 Biztos van olyan akinek ez könnyen megy és bátran kiéli az ilyen "extra" vágyait.

Én ha csinálnék is ilyet, akkor azt egy tényleg megbízható és szimpatikus fiúval tenném...

2019. jún. 16. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megerőszakolósra gondolsz?
2019. jún. 16. 08:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem. Az büncselekmèny!! Csak BDSM
2019. jún. 16. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen normális. Én is ilyen férfit keresek 17/F
2019. jún. 16. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szado-mazo vágyaim vannak, szóval megértem
2019. jún. 17. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gond nincs ezzel, én is domináns sráccal lennék szívesen, mert engem meg az alárendelt passzív szerep izgat, ahol használnak és kielégíthetem a vágyait az aktívnak. Megjegyzem, teljesen normális, igényes, intelligens srác vagyok.
2019. aug. 25. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!