Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti nem érzitek rosszul magatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek rosszul magatokat, hogy mások milyen jól néznek ki és milyen jó pasikkal lehetnek?

Figyelt kérdés

Én átlagos srác vagyok. Jó partnereim voltak eddig szerintem. Illetve sok jó, de néha úgy irigykedek mikor látom, hogy más jobb genetikát kapott és tök jó pasikat kap és rossz. Ti hogy kezelitek ezt? Ma egy meleg srác instáját néztem és tele volt szintén tuti meleg de cuki fiúkkal és tök rossz, hogy tudom, hogy a nagyrésze tuti nem akarna velem és nem azért mert nem vagyok jó ember vagy valami, hanem mert az én genetikám más. :D

Nem panaszkodni akarok, stb. Elégedett vagyok az életemmel csak na. Értitek....

2019. jan. 25. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Sose vagyok irigy mert en is jopasikat kapok.
2019. jan. 25. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk. Én is átlagosnak tartom magam, de nem vagyok teljesen elégedett a genetikámmal és kissé önbizalomhiányos is vagyok. Viszont saját magát sokszor mindenki rosszabnak látja, a volt páromra pl soha nem mertem volna ráírni, mert nagyon jóképűnek tartottam (magamhoz képest), de ő írt rám és állandóan mondta, hogy el sem hiszi hogy vele vagyok, nagyon helyesnek tart... Azóta is volt, hogy helyesnek mondtak, pedig csak átlagosnak látom magam. Mindenkinek más jön be.
2019. jan. 25. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajna ismerem a hibáim. Sok nemet kapok és kaptam. De volt sok olyan srác aki nagyon szexi és mégis velem volt. Persze lehet én voltam kellően nyomulós. Nem tudom. De a legrosszabb hogy öregszik az ember :( irigylem azokat akik teljesen elégedettek, stb. Sajna az insta, a rómeós húspiac feeling csak ront. Nem lehet mindenki szép, gazdag plusz sikeres... irigylem mikor egy ember szerencsés és pl gazdag családba születik vagy nagyon okos... nem vagyok buta de nem tanultam pl tovább egyetemre. Na nem filózok tovább de értelek. Szerintem kicsit mindenki így van. Még a szépek is... mindenkinél van jobb. ;)
2019. jan. 25. 01:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En hetero vagyok de igen, zavar.
2019. jan. 25. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

Jómagam azok közé tartozom akik elégedettek önmagukkal, már mint ami a külsőt illeti. Szerencsém volt mert örököltem faterom adottságait, aki túl a negyvenen is sármos férfi. Majd két méteres vagyok, kevés sportolás mellett szálkásan izmos, jóképű és még a lábaim közt hordott is szemre való példány.

Viszont mindemellett sokszor elgondolkodom, hogy vajon önmagam miatt van velem a párom, vagy imponál neki, hogy mások irigyelik, hogy velem büszkélkedhet? Lehet, hogy hülyeség, de megszokott fordulni a fejembe. Az anyagi javakat nem is említve, noha soha nem vágtam fel vele, hogy milyen háttér van mögöttem, ami egyedül az autómból illetve talán az öltözködésemből látszik!

2019. jan. 25. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!