Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy álljak neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy egy ideje érdekel a dolog, hogy mégis milyen lehet a szex fiúval. A passzív része érdekelne.Viszont nem mondanám magam jó palinak (van egy kis has xdd :D). Hol találnék, ehhez megfelelő embert, illetve mire figyeljek oda?

2019. jún. 9. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A legjobb ha az utcán beállsz fosógalamb pózba és vársz.
2019. jún. 9. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem nézel ki rosszul (az a kis pocak még nem biztos, hogy olyan gáz mint hiszed) akkor nem lesz nehéz szexre találni valakit.

Nézz szét társkeresőoldalakon.

Hogy mire figyelj?

Védekezzetek (legyen óvszer), használj síkosítót és aktus előtt készítsd fel magadat (mosás és tágítás belülről). A társad meg legyen türelmes, ne siesse el.

2019. jún. 9. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy tényleg kicsi pocakot 1 hónap alatt el lehet tüntetni. :)
2019. jún. 9. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szeretik a pocakot!

Mint én. Sőt! 😏

Nem mindenki a vékony alkatot kedveli.

2019. jún. 9. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 engem igazából nem zavar, de nyilván ez egy befolyásoló tényező

Egyébként kihagytam, hogy 20 éves vagyok és, ha ide nem akartok írni, akkor írhattok üzenetet is.

2019. jún. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!