Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút álljak vagy hagyjam a rá?
Folyamatosan azt magyarázta velem szeretne lenni,velem boldog lenne ,de képtelen szakítani a párjával,erre most kiderült 2 év alatt gyakorlatilag többször szakítottak csak mindig visszakönyörögte magát a pasi.
Vége lett azt mondta nekem a pasi ment el,közben csak elmentek inni és ott csúnyán beszélt vele a fickó és ezért kidobta.
Aztán megkeresett újra engem,elmondta hogy sose felejtett el meg stb végig én voltam a szívébe.Mint kiderült akkor is egy másik férfit széditett még melletem,annak is előadta magát együtt aludtak ők is meg neki is vetitett hogy sose érzett még így,majd elküldte a csunyán hogy hogy képzeli hogy vele megjelenik a városba meg paraszt stb.Amikor találkozak ő hívta el a srácot nekem azt vetitette hogy nem tudja hogy került oda meg csunyán beprobálkozott,csak meg akarta csinálni,erre kiderült ő hívta el ,ő akarta a szexet ,csak a srác komoly akarta és nem kapkodott.
Nekem levetitette hogy nem áll készen egy kapcsolatra,aztán meg egy másik emberrel símmán összejött,gyakorlatilag halálra szívatott minkett és még ki tudja hány embert
Ez a nő érték.
Csak te még nem tudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!