Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam egy jóbarátomnak, hogy meleg vagyok. És utána rá pár hónapra, hogy lehet többet érzek iránta, mint barátság. És hát nem lett jó vége?
Szóval megszakította velem a kapcsolatot. Kezdem az elejéről.
Még pár éve azzal a barátommal, akit most nevezzük Ezékielnek. Tehát. Évekkel ezelőtt Ezékiellel nagyon-nagyon erős volt a baráti kapcsolatunk. Erősebb, mint akárkié. Mindig elmondtuk mindent egymásnak. Mindent tudtunk egymásról. Annyit még érdemes tudni, hogy edzőtársam is volt. És mindig edzés előtt áthívott magához, hogy velem tudjon lenni. Egyszer egy nap megint átmentem hozzá. És látta, hogy nincs túl jó kedvem. Megkérdezte mi a bajom. Azt mondtam minden rendben. De ismert engem és tudta, hogy hazudok. Majd hosszas várakozás után rádőltem a vállára, hogy elmondjam mi bántott engem. Azt mondtam neki, hogy (a sztoriban most Ézsaiás. Szóval annyit mondottam neki Ézsaiás bántott engem, szokás szerint.
Ki pécézett magának. Mert tudniillik rólam, hogy én testi fogyatékossággal születtem. Tehát a jobb kezemen nincsenek ujjaim. És ezért az a gyökér bántott engem. És Ezékiel erre azt mondta, hogy ő mindig neg fog védeni engem, akármi történjék is. És amikor mentem volna edzésre (ezt sosem felejtem el. (egyébként én Dávid vagyok. És ezt mondta Ezékiel: "Dávid ugye hamarabb fogsz jönni edzésre, hogy veled lehessek?" Ezt a mai napig nem értem miért kérdezte.
És megtörtént amit a legjobban sem vártam... Elköltözött. De kb pár kilométerre ahol én lakom. És sajnos a kapcsolatunk egyik napról a másikra megromlott. Nem veszekedtünk és semmi ehhez hasonló. Csak már nem mondta, hogy jöjjek az hamarabb edzés előtt. És nem is tartott a legeslegjobb barátjának. És teltek múltak az évek.
Elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy elmondjam neki meleg vagyok. Teljesen hidegen hagyta. Ami azért bántott. És rá pár hónapra ugye elmondtam, hogy többet érzek iránta mint barátság. Erre teljesen kiakadt. És elkezdi, hogy nem vagyok a barátja többé. Ez a kijelentése teljesen a szívembe tiport. Összetörte a szívem.
És nem válaszol az üzeneteimre. Nem értem mi a baja? Valami ötlet?
Kedves kérdező a helyzet az hogy nem vagy egyedül velem ugyan ez esett meg persze teljesen más volt a szitu és ez lenne a sztori: a volt osztályomban volt egy fiú aki az elején még nem különösebben érdekelt szexuális szempontból csak később kezdtem nagyon picit de tényleg nagyon kicsit közeledni felé(rohadtúl utálok kezdeményezni),a sulimban volt egy lehetőség tanulásra a tanítás befejezte után (tanszoba volt a neve) na és akkor erre a helyre engem meg egy pár osztálytársamat elküldtek mert szarul áltunk matekból meg nyelvtanból is főleg utóbbiból aztán később egyesek elmentek matektanárhoz mások meg csak szartam az egészre, igen és akkor ezután maradtam én meg ez a bizonyos srác akit nem nevezek nevén igaz hogy ő is fűnek fának kipofázta hogy meleg vagyok és hogy szerelmes voltam belé de nem baj,nem leszek olyan faszparaszt mint amilyen ő volt velem, szóval ketten maradtunk és valamiért mindig amikor tanszobán voltunk szószerint más ember volt vidám meg bolond szóval mint aki nem kicsit beszívott(nem mármint tényleg komolyan)mindig azon volt hogy röhögtessen minden egyes tanszobás találkozasunknál magához húzott átölelt simogatta a hátamat meg bírkoztunk is amolyan szerelmesek módjára,meg a kezemet is megfogta megint csak nem haverkodós kézfogásra kell gondolni itt,meg mindig valami orosz cigányról beszélt nekem kizárólag megint csak tanszobán amin saját maga is röhögött de annyira dinka módjára hogy nem is értettem akkoriban se miért csinálta ezeket s mikor megkérdeztem tőle miért csinálta ezeket mindig csak annyit felelt nem tudja majd később már éreztem hogy abszolút beleszerettem jah a másik dolog mindig ő hívott tanszobára ezt nem akartam már kihagyni, aztán össze vesztem vele mert egy idióta voltam képes voltam neki azt mondani messengeren hogy "nem én akartam menni tanszobára hanem te hívtál nélkülem meg se tanultad volna azt a szart" ami igaz volt mert akárhányszor leültünk tanulni ő sose akarta csinálni
a nyelvtant pedig tudta a hülyéje hogy ha nem teszi le a seggét megbukik majd későbbiekben annyira gyáva voltam meg hülye is egyszerre hogy képes voltam neki barátnőmmel megüzenni hogy mit érzek iránta nah ezzel tényleg kiakasztottam teljesen ezután mindig úgy bánt velem mint ha valami átok lennék számára ahol csak ért belém taposott, ha ez nem lett volna elég akit csak elért a szava, ellenem uszította ez kb a volt fél osztályomnak felelt meg többek között fiúk, mivel amolyan bandázós tipikus srác lett belőle igen lett, mert mielőtt még nem tudta hogy szeretem meg hogy meleg vagyok nem volt bandázós típus csak nagyon dumás és iszonyú pozitív kedves természetű ember volt addig a bizonyos pontig ,de neki köszönhetem azt is hogy el kellett hagynom a volt osztályomat mert nem bírtam tovább amiket csinált velem szemben kimerültem mind pszichésen mind lelkileg miatta, ez volt 11. évemben a gimimben,azóta hangot ad annak hogy a lányokat szereti ami nekem mindig bűzlik mert teljesen olyan mint aki valami színjátékot adna elő ezen szituációk során, nekem a tapasztalatom a következő egyrészt ez nem szerelem mert azt el lehet felejteni ez annál ezerszer erősebb és nem kicsit természet feletti,másrészt bár elfelejteni soha nem fogod főként a nevét kötődést megtudod szüntetni azzal hogy olyan dolgokat keresel benne amik miatt undorodol tőle semmi képpen nem gyűlölöd mert ugyan olyan szar lesz mint ha azon gondolatokat táplálnád feléje hogy mennyire szereted mert a gyűlölet és a szeretet csak annyiban különbözik egymástól hogy a gyűlölet a negatív a szeretet a pozitív emberhez való kötődést eredményezi s ennek megszüntetését csak akkor érheted el ha azt keresed benne ami rossz és egyben undorító nekem ez bevált eléggé jól persze csak azután hogy rájöttem hogy sem azzal nem fogok kiszeretni ebből a srácból hogyha megutálom/gyűlölöm, és azzal sem hogyha tovább szeretem. Végezetül légy erős míg te szenvedel ő boldog ezt ne felejtsd el ne tegyél a kedvére, légy te is boldog idővel rájössz nem érdemelt meg téged barátként sem,örülök ha segíthettem valamit./18f
júl. 3. 02:56 - 32-es!
Ha már ilyen hosszan elmondod történetedet, azért kicsit oda kellene figyelni a fogalmazásra, az új mondatok elválasztására, mert eléggé érthetetlen a dolog, amit leírsz! Bocs!
Bántott,és te akarod őt.
Picinyem kezeltesd magad!
1.) A nyitó-zárójelek számossága nem egyenlő a záró-zárójelek számosságával.
2.) Te ugye zsidó vagy?
Hetero férfi vagyok, és én pár hónapja egy nő barátomnak mondtam azt, hogy belehabarodtam, és nem tudta kezelni a dolgot, pedig amikor megismerkedtünk, és csak barátság lett, akkor mondtam, hogy lehet számítani ilyen ciklusra is, azt mondta rá, hogy el tudja fogadni, de viszonozni nem tudja. Hát nem tudta elfogadni. Nagyon nem, és összevesztünk.
Szerintem engedd el, és tanulj a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!