Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondtam egy jóbarátomnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam egy jóbarátomnak, hogy meleg vagyok. És utána rá pár hónapra, hogy lehet többet érzek iránta, mint barátság. És hát nem lett jó vége?

Figyelt kérdés

Szóval megszakította velem a kapcsolatot. Kezdem az elejéről.

Még pár éve azzal a barátommal, akit most nevezzük Ezékielnek. Tehát. Évekkel ezelőtt Ezékiellel nagyon-nagyon erős volt a baráti kapcsolatunk. Erősebb, mint akárkié. Mindig elmondtuk mindent egymásnak. Mindent tudtunk egymásról. Annyit még érdemes tudni, hogy edzőtársam is volt. És mindig edzés előtt áthívott magához, hogy velem tudjon lenni. Egyszer egy nap megint átmentem hozzá. És látta, hogy nincs túl jó kedvem. Megkérdezte mi a bajom. Azt mondtam minden rendben. De ismert engem és tudta, hogy hazudok. Majd hosszas várakozás után rádőltem a vállára, hogy elmondjam mi bántott engem. Azt mondtam neki, hogy (a sztoriban most Ézsaiás. Szóval annyit mondottam neki Ézsaiás bántott engem, szokás szerint.

Ki pécézett magának. Mert tudniillik rólam, hogy én testi fogyatékossággal születtem. Tehát a jobb kezemen nincsenek ujjaim. És ezért az a gyökér bántott engem. És Ezékiel erre azt mondta, hogy ő mindig neg fog védeni engem, akármi történjék is. És amikor mentem volna edzésre (ezt sosem felejtem el. (egyébként én Dávid vagyok. És ezt mondta Ezékiel: "Dávid ugye hamarabb fogsz jönni edzésre, hogy veled lehessek?" Ezt a mai napig nem értem miért kérdezte.

És megtörtént amit a legjobban sem vártam... Elköltözött. De kb pár kilométerre ahol én lakom. És sajnos a kapcsolatunk egyik napról a másikra megromlott. Nem veszekedtünk és semmi ehhez hasonló. Csak már nem mondta, hogy jöjjek az hamarabb edzés előtt. És nem is tartott a legeslegjobb barátjának. És teltek múltak az évek.

Elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy elmondjam neki meleg vagyok. Teljesen hidegen hagyta. Ami azért bántott. És rá pár hónapra ugye elmondtam, hogy többet érzek iránta mint barátság. Erre teljesen kiakadt. És elkezdi, hogy nem vagyok a barátja többé. Ez a kijelentése teljesen a szívembe tiport. Összetörte a szívem.

És nem válaszol az üzeneteimre. Nem értem mi a baja? Valami ötlet?

2019. jún. 8. 20:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
En sem vagyok haragtarto, aki bantott engem, azzal is kepes vagyok jofej lenni... talan azert, hogy megmutassam, hogy en ilyen ember vagyok. Te viszont, ha nem tudod elengedni a “baratodat” , tobbet is erzel, mint baratsag, leirhatatlanul szenvedni fogsz, pedig nem erdemled meg!
2019. jún. 8. 23:03
 22/39 A kérdező kommentje:
Lehet nem érdemlem meg, de szerintem meg igen. Mert én akartam neki minden áron elmondani azt, amit. Ha nem szólok neki nem történt volna meg.
2019. jún. 8. 23:08
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Most mar ne okold magad. Termeszetesnek gondoltad, hogy elmondd a titkodat a legjobb baratodnak, csak nem ugy reagalt, ahogy vartad. Egyebkent neki volt baratnoje vagy kapcsolata-e lannyal?
2019. jún. 8. 23:15
 24/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy állítólag nem szűz. És lassan egy éve barátnője van.
2019. jún. 8. 23:18
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt el kell fogadni, melegkent, nem vagyunk egyszeru helyzetben!:(
2019. jún. 8. 23:28
 26/39 A kérdező kommentje:
Ez így van. Na mindegy is. Az én hibám minden. Ezen már úgysem tudok változtatni.
2019. jún. 8. 23:34
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Te szerelmes vagy azért nem tudod elfelejteni,ez nem megy könnyen. Ami meg a “barátodat” illeti könnyen lehet hogy megijesztette a helyzet hogy te érdeklődsz iránta. Mikor még nem voltam tisztában a szexualitásommal és heteroszexuálisnak vallottam magam nekem is volt egy barátnőm(én is lány vagyok csak hogy tiszta legyen) aki egyértelműen belém volt esve,de sosem mondta,azt sem hogy a lábyok iránt érdeklődne azt sem hogy irántam. Nekem meg ez frusztráló volt egy picikét , mert én nem éreztem így iránta, de nem tudtam ezt gele megbeszélni mert ugye sosem mondta. Bár nekem fontos volt és sosem mondtam volna neki,hogy többé nem a barátnőm ha előjön azzal,hogy leszbikus, de lehet hogy a barátos is megijedt, mert érezte,hogy közel álltok és azzal hogy meleg vagy nyilván van esély rá, hogy ő is bejön neked amit ő nem érzett viszont. Egyébként én is hasonlóképp jártam, én ugyan nem voltam beleesve az egyik legjobb barátnőmbe,de elmondtam neki,hogy egy lánnya járok együtt és nem lett jó vége. Látszatra teljesen elfogadó volt, azt mondta (amit tudtam én is) hogy tudom hogy áll a melegekhez(nem jól) de aztán mondta hogy így hogy én álltam elé ezzel ez így más szitu. Akkor megkönnyebbültem, de mégsem lett más. Azután soha többet nem beszélt velem,nem keresett,nem reagált, még annyit sem kaptam,hogy forduljak fel...
2019. jún. 9. 00:02
 28/39 -remete- ***** válasza:
100%
Meg tudlak érteni kevesen tudják rólam, higy biszex vagyok. Annó mikor kiderült kb a barátaim egy pillanat alatt eltüntek mellőlem. Nem is tudom soha nem kezdeményeztem feléjük soha zaklattam őket ez ilyen világ még a heterok se tudják mit akarnak.
2019. jún. 9. 08:25
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Késő már ezen rágódni, felejtsd el a gyereket, vagy ha nem megy, akkor tudatositsd magadban hogy nem hogy pár nem lesztek soha, de még haverok se. Ha tudtad róla hogy heteró, márpedig ha ekkora haverok voltatok tudnod kellett, akkor minek lovaltad magad (és őt) bele ebbe? Ha még azt sem tudtad róla, hogy hetero/homo, hogy lehettél olyan felelőtlen, hogy előadtad magad neki? Ha pedig álom világba ringattad magad, és belül tudtad hogy hetero de reménykedtél abban, hogy mégis lehet valami, hát az is a te hibád. Az ő szempontját sokkal objektívebben kellett volna lásd, hogy mennyire kinos lehet neki ha előadod neki hogy bele vagy esve. Őt is megkímélted volna ettől az egésztől. De mostmár mindegy, biztos lehetsz benne hovy a barátnőjével nem épp a legjobb véleménnyel vannak rólad.

Különben az ő indítékaitól függetlenül a legjobban járt el hogy megszakította a kapcsolatot, mert te ki tudja meddig áltattad volna magad azzal hogy lehet köztetek valami.

De ne aggódj lesz ez jobb is, csak legyél sokkal figyelmesebb a környezeteddel. A barátságot és a szerlmet se lehet erőltetni. Ha egyoldalú, akkor egy darabig fenn lehet tartani (legyen az akár 9 év), de az első nehézségnél ez lesz. Szóval vedd észre, ha egy kapcsolat egyoldalú.

2019. jún. 13. 05:45
 30/39 A kérdező kommentje:
30-as. Köszönöm szépen a választ! A tiéd a leginformatívabb. Ebből mindent megtudtam.
2019. jún. 18. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!