Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek mind így csináljátok? Miért?
Ma reggel írt Instagramon egy srác, hogy felkeltettem az érdeklődését, meg akar ismerni. Ugyan nem vagyok meleg, mégis tetszett az üzenete (ki ne örülne egy ilyennek?😃). Váltottunk néhány szót, és a nagy semmiből letilt. Na, mondom, ez gyors volt, aztán utána újból írt. Kérdeztem, hogy miért tiltott le és nem válaszolt, terelt. Megint csak beszélgettünk egy kicsit (értsd: tényleg max 10 üzenetváltás), és megint letiltott. Azóta nem találom már az üzeneteit a DM-ek között. (A nevére még emlékszem)
A kérdésem az, hogy miért jó ezt csinálni? Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretnétek, egyből letiltotok mindnekit ti is?
Szerintem ennek nem a melegséghez van köze, egyszerűen egy fiatal kis gyökér volt.
Amíg érdekes voltál tepert, amint elmúlt tiltott, szállt a másik virágra, jellemtelen gyökér.
sajnos általános jelenség, én már túl vagyok azon, h bosszankodjak miatta. azért azt tudnod kell, h a melegség miatti elnyomásban, kisebbségben való lét nagyon durva komplexusokat tud előhozni, nem ritkán komoly pszichés zavarokat is. persze ha ezt mondom, rögtön én leszek a homofób (pedig abszolút nem), de azért a sokszoros saját tapasztalat mégis többet ér, főleg szakmai szemmel.
úgyhogy bármennyire is igyekeztem én is nyitott lenni és semlegesként kezelni (értsd = heteró fiú haverságával azonosan), sajnos előbb-utóbb kiütköztek ezek a gondok.
hangsúlyozom, megértem és logikus, de attól még nem lesz elviselhetőbb :(
egy az egyben olyan esetet mnesélt nekem egy srác, mint amit te is írtál (apropó, nem te vagy az?), és ő is abszolút nyitottan válaszolt, ő is örült neki tulképpen, hogy tetszik még fiúnak is, szóval semmi negatív, de kb ez lett a vége, és ő se érti, mi a frász ütött bele ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!