Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek hogyan ismerkednek?
19 biszex vagyok és még nem voltam fiúval, ezért pár napja regisztráltam planetromeon. Most kicsit beparáztam, hogy hogy lenne a szitu...
Ha lesz tali, akkor az hogyan zajlik? Kézfogás köszönés, mennyi beszélgetés, ismerkedés előtte, vagy hogyan? Ki fizeti a számlát? Vagy csak gyors menet 20 perc és már nem is látták egymást? :D
Erre nem lehet konkrét vázlatot írni, mert minden szituáció más. Nem mindegy, hogy mire keresel partnert, csak szexre vagy kapcsolatra is, esetleg szexhavert...
Nyilván ha csak egy gyors menetre kell vki, akkor ott nincs sok beszélgetés, megtörténik a dolog és aztán szevasz. A másik kettőnél meg nem árt ismerkedni is, beszélgetni, randizás. Van, aki puszival köszön, van, aki kézfogással, van, aki öleléssel, meg kell kérdezni a másiktól, ő mit gondol mi fér bele. Fizetni lehet felesben, vagy mindenki magának, aztán ahogy alakul a kapcsolat, meg is lehet hívni a másikat... Hidd el, ha nekiállsz ismerkedni, akkor majd úgyis alakul magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!