Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyöngyösön hol ismerkednek a melegek?
Sziasztok!
Van valahol ilyen hely a városban? Vagy hol? Mert én senkit nem találok itt :(
- Bízhatok benne, hogy megjelen a tévébe?
- Igen, igen…
- No, figyeljenek ide …
- Kérdeznénk akkor…
- Minekünk 3 gyerekünk van, a negyedik gyerek jön. Van egy lakás, amit ki szeretnének utalni, legalábbis céloznak rá, inkább leveszem a szemüget, hogy szemtű szembe nézzünk. Mer nem szeretek szemüveg… olyan szemüveg olyan szemüvegen keresztül nézni egy hölgyel vagy egy úrral kap… úrral, vagy a közönséggel majd aki nézni fogja ezt, mert gondolom, nézni fogja!
Az én lelkem és a családom állapota annyira felzaklatott lett, 6 éve várunk, családi lakásigénylésünk be van adva. Hát vót egy törvénymódosítás valamikor, akkor hol van az???
Sziasztok, testvérek. MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN??? ODA FIGYELJETEK MÁ! EMBEREK! Akkor mindenkivel megcsinálhassák? Elmentem az orvoshó. Annyira nem foglalkoztak velem, hogy ínszalagszakadásom van, asszonták három hét elt elmúlik. Eltelet három hónap. De máma bemegyek, feljelentem az orvosi bizottság előtt az egészet, mert én nem vagyok egy buta gyerek, cigánygyerek vagyok, bár nem vagyok buta.
A fiamnak – gyere csak ide kisfiam – gyere ide apához. A városnak ez kell? Kiterítem. Szeretném, ha leadnátok. Ha nem, fel fogok jelenteni mindenkit. RTL klubot akartam felkeresni, de most mintha az isten küldött volna titeket. Btemutassák mer a gyöngyösi tévét nézzük, van otthon kábeltévénk. Dongalába van a kisfiamnak. Ide orvosi papír nem kell, a tények maguké beszélnek. EZT A TANÁCSON HAT ÉVE ELMONDTAM HOGY MÁR KIVAN A FA.Z.M AZ EGÉSSZEL, DE ÉN MOST BEMEGYEK OSZT - sípszó – MÉ VAN??? AZÉ VAN, HOGY A SZEGÉNYEMBEREKNEK MEGLEGYEN TEREMTVE!!!
És bocsánatot kérek a nagy hangszintemé… Má nem bírom, nem bírom… hazamegyek egy kis lukba amit én csinátam. Hagyjá mos menj errű öcskös… most mindenki hagyjon… megfárad az ember… Most is a bátyámhoz megyek ki a temetőbe, annyi a fájdalmam… jaaj nem dobtam le, ja bocs bátya…...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!