Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejönnétek egy nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy nálatok jóval fiatalabb sráccal, aki szégyelli még maga előtt is a másságát, viszont nagyon szeretetéhes?

Figyelt kérdés
2019. jún. 1. 23:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem társkeresés céljából kérdeztem. 16 vagyok és ő 28 éves. Jelenleg egy nagyon jó barátság van köztünk, de nem tudom, hogy lehetne e belőle több is... Mármimt akarná e, vagy inkább fel se hozzam a témát.
2019. jún. 2. 10:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan hozd fel a témát. Ha pedig úgy érzed, hogy Neked is jó lenne, szeretnél vele, tőle többet úgyis lenni, akkor vágj bele. De ha nem, akkor ne erőltesd, nem jött el még az ideje Neked.
2019. jún. 2. 10:46
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Hol a fenébe ismerkedik meg egy 16 eves egy 28 evessel??
2019. jún. 2. 20:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos nem jött össze. Azt mondta, hogy nem a korom zavarja, nagyon jó barát vagyok, sőt még tetszem is neki, de ő nem akar titkos kapcsolatot, én meg nem tudnám máshogy elképzelni.
2019. jún. 6. 21:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ohhh...most figyeldd a privedet.kuva sok levelet fogsz kapni.
2019. jún. 6. 21:26
 16/19 Hit Remény Szeretet válasza:
100%

Szia.Már csak azért is ismerkednék ilyen sráccal,mivel segítenék neki a "helyes" irányba fordulni.

Mármint saját magával szemben.Ha valaki meleg,oda nem kifogás,hanem elfogadás kell.Elsősorban önmagunk elfogadása.Aztán ,ha ez megvan bármi kialakulhat.

Amíg a tükörbe nem fogadja el azt,aki addig kapcsolatról ne is álmodjon.

2019. jún. 7. 05:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem kaptam sok levelet. :) Egyébként köszönöm a válaszokat, csak azért emeltem ki a kèrdést, mert páran kérdezték, hogy mi lett...
2019. jún. 7. 21:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy ezen múlik az, hogy két ember boldog lehessen egymással. De meg tudom őt érteni, hogy miért nem akar titkos kapcsolatot, de egyúttal téged is, hogy ennyi idősen nem mered felvállalni. Nem írtál arról, de hogy látod, idővel képes lennél felfedni magad? Mert ha van rá esély, akkor ezt megmondhatnád neki is, hogy csak türelem kell.
2019. jún. 8. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, de ha így történt talán jobb is. Ha ő ennyire nem fogad el és nem segít, hogy megtaláld magadat, majd mindkettőtöket, akkor ennek nem is szabad folytatódni. Biztosan jön majd, Aki elfogadják, hogy titokban szeretnéd és ha úgy alakul, akkor majd lesz, akinek nem lesz titok, vagy úgy marad, mert Ő való melléd! Kitartást és türelmét, sok sikert!!! 😊
2019. jún. 8. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!