Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni a belső homofóbiát?

Szia!
Neked szerintem nincs belső homofóbiád. Erről szó nincs, sőt azt is megkockáztatom, hogy teljesen elfogadtad a melegséged. Sehol nincs az írásodban, hogy a melegséggel lenne gondod. Azzal van gondod, hogy mit mondanak mások.
Feltennék egy kérdést: a saját életedet éled vagy a családodét és a környezetét?
Nézd... Ha ezt csinálod... Csináld. Ennek lesz az a vége, hogy mikor fekszel a halálos ágyadon, és gondolkodsz, rájössz, hogy a családod és a környezeted csahoskutyája voltál. De még annál is kevesebb, mert a kutya legalább néha mer rossz lenni. Az engedelmes kis csahoskutyába pedig akkor rúg bárki, amikor akar, akkor köpi le bárki, amikor akarja.
Tényleg ezt akarod? Hajrá!
30 éves felnőtt férfi vagy. És bennem fölmerül, hogy egy 30 éves felnőtt férfi miért retteg ennyire?
Én nem akarlak támadni. Nem az én dolgom. Csak... Gondolj bele, hogy mennyi energiát fektettél abba, hogy másoknak legyen jó. És akkor adódik a kérdés, hogy mi lenne, ha ezt az energiát arra fordítanád, hogy neked legyen jó. Nem nehezebb éveken keresztül elfojtani, mint megtanulni nemet mondani és élni a saját életed. Igenis megérdemled, hogy élhesd a saját életed!

29 éves,feltételezem,önálló egzisztenciával rendelkező ember vagy.
Mitől félsz?
Ha esetleg kiderül,mi van?
Aki nem tudja elfogadni,lehet az akármilyen közeli családtag,azzal nem kell kapcsolatban lenni.
Aki nem fogad el,az nem is szeret.
Olyan emberekre pedig nincs szüksége az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!