Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vékony, lányos, érzékeny,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony, lányos, érzékeny, kapcsolatra vágyó fiúk! Miért van az, hogy tartós kapcsolatot kerestek, de közben meg majdnem semmit sem tesztek meg érte?!

Figyelt kérdés
Itt is válaszoltam többnek, írtatok, más helyen is csak siránkoztok, de pár üzenet és ennyi, semmi tovább? Ez lenne a tartós kapcsolat felé vezető út, egy jó, aktív pasit akartok, aki a tenyerén hordozna, de mivel nem azonnal rohan, nem akar megdugni még ma, azonnal, akkor dobjátok őket?! Lehet szerintetek rendben van ez látatlanban is, de ne siránkozzatok és várjátok almaitok pasiját, mert ahhoz sajnos menni kell az agyikóba, aludni! 😁

2019. máj. 28. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj hogy sokan hiteltelenné teszik a párkereső oldalakat.Én is látom hogy sokszor van itt is olyan bejegyzés mint pl a férfias passzív srácok írják hogy nem kellenek senkinek meg,hogy a nőies passzívak népszerűbbek....hmmm...amikor látom hogy kommentekben írják hogy én szeretem meg én is én is akkor ki tudja miért utána való nap mondanivalójával megegyező kérdés íródik ki.Az is igaz ,hogy nagyon sokan úgy jelentkeznek be már privátra hogy"itt a farkam olyan kemény mint a beton "....ez nem jó így.Ha valaki így áll hozzá dolgokhoz....ne csodálkozzon.De....azt gondolom hogy a kérdezőn nem kell az ilyesmit leverni.Leírta már hogy ő nem ez a típus....akkor nem kell ezt neki címezni egyszemélyben.A mai nap történt velem hogy egy kérdésemre írt valaki...nem tetszett amit tett és amit írt ,írtam neki most letiltalak....nem telt bele 20 perc és kiírta arra a kérdésre amire privet írt hogy ez nem párkereső ...ujabb 10 perc múlva törölték a kérdésemet.mmert ő megsértődőtt.Na Ő is egy passzív srác volt.szóval lehet itt a sarat egymásra dobálni de szerintem amíg egy ilyen oldalon van az ember bizonyos dolgokat el kell viselni.Egyébként aktívként írom mindezt.Nincs gáz azzal ha valamelyik félnek nem jön be a másik...de ha nem jön be legalább ne húzza azt aki nem jön be neki.és ez most lényegtelen hogy passzív vagy aktív.Ja és annyit még hozzáteszek hogy én ha valaki nem jön be ,vagy nem tudok azonosulni a szexuális szokásaival vagy túl messze lakik annyit odaírok neki hogy sajnálom de ez nem fog összejönni.Valljuk be ha valaki nyíregyháza mellől ír ,kicsi a valószínűsége hogy egy orálra leugrik Pécsre.de azért húzza vonja a dolgot majd egy jó kis szaftos levelezgetés után se puszi se pá eltűnik.Mégegyszer mondom tök mindegy passzív vagy aktív.mindenhol vannak olyanok akik lejáratják azt az oldalt ahova tartoznak.
2019. máj. 29. 18:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek az egész netes társkeresőre igazak. Ott el lehet bújni álarc mögé, fikázni a másikat, majd ha nem tetszik letiktani, törölni az egész nicket is. Szomorú dolog, de főként azon keveseknek, akik még kitartanak és komolyan ismerkednének ilyen helyeken.
2019. máj. 29. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!