Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatra vágysz / vágynál jelenleg? TE, hogyan képzelsz el egy ideális kapcsolatot? Mi az a top 3 külső / belső, aminek mindenképp nagyon örülnél?
Hátha az idealizált lányra gondolsz, akkor leírom, de nyilván nem egy elvárás lista ez, nem kell mindennek stimmelni, pláne nem külső terén, belsőnél azért ezek elvárások.
Belső: szeressen,legyen hűséges, legyen cuki-aranyos lányka.
Külső: 160 centi, vagy az alatti, arányos cici-popsi-test, nekem tetsző, mosolygós arc.
Maga a kapcsolat pedig azt szeretném, ha kölcsönös szeretetről és tiszteletről szólna. Elfogadnánk egymást úgy, ahogy vagyunk, és képesek lennénk a kompromisszumra. Legyen sok közös program, ne annyira sok buli, inkább más rendezvények, romantikázás, nagy sétálások, közös vacsik, filmnézések, összebújások, jó sok szex. Lepjük meg egymást hébe-hóba, és ha valami baj van, akkor tudjunk róla őszintén beszélni, és tisztázni azokat. 23/F
Belső: kompromisszumkészség, őszinteség, megértés.
Külső: nekem többnyire a szakállas/borostás férfiak a zsánereim, és ne legyen se elhízva, se csontsovány, ezen kívül nincsenek kikötéseim a külsőre, az összkép a fontos.
Ideális kapcsolat szerintem olyan, hogy a lehető legtöbb időt töltünk együtt, sok programunk van, közös élményeket szerzünk. Egymásnak mi vagyunk az elsők. Természetesen azonos a jövőképünk. Jó a szex.
Komoly, bensőséges kapcsolatra vágyom. Szerintem egy ideális kapcsolatban annyi időt töltünk egymással, amennyit csak lehet, és annyit beszélgetünk, amennyit csak tudunk. Így mélyülhet el a kölcsönös tisztelet, és bizalom, amire a kapcsolat épülni tud. Sok-sok átbeszélgetett éjszakával, közösen szerzett élménnyel, közös szavakkal, kifejezésekkel, amiket csak mi értünk, és nekünk vicces, egymás segítésével a nehéz helyzetekben. Arra vágyom, hogy valakivel mélyebben átéljük a jó és rossz dolgokat is, az által, hogy meg tudjuk osztani a másikkal.
Örülnék, ha a lány megbízható, kiszámítható és felelősségteljes lenne. Külsővel kapcsolatban egy dolognak örülnék, ha nem lenne "lófeje", ezen kívül semmi elvárásom nincs.
23/F
Én egy bensőséges, őszinte kapcsolatra vágyom, ahol nagyjából egyezik az értékrendünk, gondolkodásmódunk, életvitelünk és jövőbeli terveink. Meg legyen vele nagyon jó a szex:P
3 top tulajdonság:
Külső: egészséges, sportos alkat, legyen haja
Belső: intelligens, megbízható, jó indulatú
Lány vagyok:)
5-öskének:
"leghyen haja" Ez tetszik:)
top 3 belső:
-motiváltság-ha rosszul érzi magát a mostani munkakörben,tegyen azért,hogy előrébb jusson,ne csak hisztizzen-
-jó humor érzék-legalábbis nekem jöjjön be a humora-
-intelligencia-kiábrándító,ha valaki hülye,mint a sxgg-
Tovább is van,mondjam még?
Top3 külső:
-Sötét haj,szem,
-sűrű haj
-markáns arc
Ezt már nehezebb volt összeszedni.
Nézzük:
belső:
-őszinteség (=kommunikációkészség)
-hűség
-szeressen és elfogadjon
külső:
-nem extrém testalkat (tehát nem anorex és nem szumóbirkózó)
-számomra tetsző arc
-egymással harmonizáló szem-haj kombó (tehát pl. szőke hajhoz világos szem, barna hajhoz sötétebb szem, vagy a kedvenc, vörös haj és világító zöld szemek)
Belső:
Vicces, aranyos, kedves, debil, figyelmes, bő szókincsű, empatikus, megértő, geek, hűséges, következetes, szavatartó, pontos, szeressen velem lenni, vevő legyen új dolgokra, ne legyen otthonülő.
Külső:
Hát nyilván legyen szép arcú de inkább aranyosan szép, kék szemű, hosszú szőke haj. Nem bírom a pálcikákat, jó kis telt húsis test jó nagy formás fenékkel meg cickókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!