Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz, hogy általánosabban a melegek kevésbé fiúsak (de nem lányosak)?
Nem mondom, hogy minden melegre, de ahogy néztem a legtöbbre ez igaz: külsőre, viselkedésre, érdeklődésre, ha összehasonlítom a legtöbb hetero fiúval, mindig ilyen érzésem van.
Én is meleg vagyok, ez nem bántás akar lenni, csak érdekel ti hogy látjátok ezt.
És a biszexek nem számítanak!

Úgy már én is jártam többször is, hogy képeken férfias volt a srác, de élőben rögtön le lehetett vágni, hogy langyi. Nekem ez kicsit kiábrándító volt, mert a férfias fiúk jönnek be leginkább.
DE én is ilyen vagyok. Bár a környezetem nem tudja rólam, de néha észreveszek magamon egy-két megnyilvánulást, főleg, ha elengedem magam :D

Nézzétek! Általánosról volt szó!
Én azt gondolom, hogy ott még nincs semmi eldölva. Abban a korban még a srácok, meg a lányok majdnem egyformák. Csak mikor serdülnek, akkor alakúlnak ki látványosan azok a testformák, amik férfiassá, vagy nőiessé teszik a srácokat.
A viselkedés az egy másik dolog. De ott meg az otthonról hozott, vagy a közösség által rájuk ragasztott viselkedési formák inkább a meghatározók. És ez az érdeklődési körre is lehet vonatkoztatni.
Az is igaz, hogy vannak bőven olyanok, akiknél már nagyon korán kialakúlt a nőies viselkedés, magatartás, beszéd, érdeklődési kör. (ezek általában a passzívak. Az aktív meleg srácok férfiasak)

Pusztai Olivér szerintem kifejezetten férfias meleg, mind a kinézete, mind a kommunikációja.
Ha heteró lenne egyből megpróbálnám becserkészni magamnak
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!