Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek is igaz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igaz, hogy általánosabban a melegek kevésbé fiúsak (de nem lányosak)?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy minden melegre, de ahogy néztem a legtöbbre ez igaz: külsőre, viselkedésre, érdeklődésre, ha összehasonlítom a legtöbb hetero fiúval, mindig ilyen érzésem van.

Én is meleg vagyok, ez nem bántás akar lenni, csak érdekel ti hogy látjátok ezt.

És a biszexek nem számítanak!

2019. máj. 17. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy már én is jártam többször is, hogy képeken férfias volt a srác, de élőben rögtön le lehetett vágni, hogy langyi. Nekem ez kicsit kiábrándító volt, mert a férfias fiúk jönnek be leginkább.

DE én is ilyen vagyok. Bár a környezetem nem tudja rólam, de néha észreveszek magamon egy-két megnyilvánulást, főleg, ha elengedem magam :D

2019. máj. 19. 12:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hetero fiúk között is vannak kifejezetten feminin külsejűek. A kettő nem függ össze.
2019. máj. 19. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
#12: Nem feltétlenül arról van szó, hogy a meleg srácok femininek, hanem arról, hogy nem annyira fiúsak, vannak kifejezetten meleg vonások, amiknek semmi közük a lányossághoz.
2019. máj. 19. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 Például?
2019. máj. 21. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Énrólam mondjuk ez elmondható.
2019. máj. 24. 20:03
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Viselkedésben van eltérés, pl. kézmozdulatok. Azért az elég lányos néhány fiúnál, de el kell fogadni. 27F meleg
2019. máj. 29. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézzétek! Általánosról volt szó!

Én azt gondolom, hogy ott még nincs semmi eldölva. Abban a korban még a srácok, meg a lányok majdnem egyformák. Csak mikor serdülnek, akkor alakúlnak ki látványosan azok a testformák, amik férfiassá, vagy nőiessé teszik a srácokat.

A viselkedés az egy másik dolog. De ott meg az otthonról hozott, vagy a közösség által rájuk ragasztott viselkedési formák inkább a meghatározók. És ez az érdeklődési körre is lehet vonatkoztatni.

Az is igaz, hogy vannak bőven olyanok, akiknél már nagyon korán kialakúlt a nőies viselkedés, magatartás, beszéd, érdeklődési kör. (ezek általában a passzívak. Az aktív meleg srácok férfiasak)

2019. máj. 29. 16:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Pusztai Olivér szerintem kifejezetten férfias meleg, mind a kinézete, mind a kommunikációja.

Ha heteró lenne egyből megpróbálnám becserkészni magamnak

L

2019. máj. 30. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!