Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok vagy más sexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok vagy más sexuálisbeállítotság ez?

Figyelt kérdés

Vonz az, hogy kiverjem más fiú társaságában, vagyis a közös maszturbáció. De sex fiúval már nem.

20/fiú

2019. máj. 12. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy. Csak még nem mered bevállalni a szexet.
2019. máj. 12. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2019. máj. 12. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
[link] Valószínüleg autoszexuális vagy.
2019. máj. 12. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy egy hwteró max egy csaj előtt verné ki ha nincs más lehetősége. Nyilván nézni akarod a pasit és izgat a látványa. Ezért vagy minimum biszex.
2019. máj. 12. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

lányok vonzanak szexuálisan? :P

ez az info segitene eldönteni :D

am én is 23 éves koromig elnyomtam magamban a fiuk iranti vonzalmat.

de hulyeseg volt. szerintem regisztralj planetromeora, ott tdsz feltenni magadrol kpeet ugy, hogy csak annak kuldod el, akinek akarod. meg leirhatod, mire keresel, es ha talalsz sracot mokazhattok, es ha tetszik, esetleg tobbet is kiprobahatsz vele

en inkognitorol szoktam, hogy elozmenyben se legyen :D

szoval lehet ezt titokban csinalni es kitapasztalni, mi jon be neked

mellette meg siman csajozhatsz is

2019. máj. 12. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!