Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg meleg lenne vagy csak bepánikolt?
Figyelt kérdés
A bátyám 34 éves. Mindig nőkkel járt, mondjuk hosszú kapcsolata nem volt. Az utóbbi pár napban kiborult mert a barátnője azt hitte hogy terhes. Tegnap az orvos megerősítette hogy nem az. A bátyám ennek hihetetlenül örült, merészen ivott. Amikor hazaértünk kérdezte tőlem, hogy elmondhatja nekem az élete titkát. Mondtam hogy persze. Amit mondott attól nagyon meglepődtem, azt mondta hogy meleg, ennek ellenére sohasem volt férfival. Azt gondolta, hogy ez a terhesség elszúrt neki mindent, mert ő nem bírna nővel élni évekig, meg a gyerek összekötné őket. Nyugtattam, hogy meleg nem lehet, mert szexelni tud csajokkal, de állította hogy az. Ezért szakít rövid időn belül mindenkivel, arról viszont fogalma sincs mit tegyen, mert nem akar meleg lenni. Létezhet ilyen vagy csak bepánikolt? Esetleg van egy kis vonzalma amit melegségnek érez?
2019. máj. 12. 10:13
1/6 anonim válasza:
Szerintem biszex, és szeretne pasikkal is lenni, csak nem mer.
2019. máj. 12. 10:15
2/6 anonim válasza:
Az, hogy tud lányokkal is szexelni az nem azt jelenti, hogy nem meleg. Sok meleg képes erre, mások nem. Vannak akik csak azokkal a lányokkal képesek lefeküdni akikhez érzelmi szálak fűzik. Mások csak úgy, ha közben férfiakra gondolnak. Ha azt mondja meleg akkor hidd el neki. 34 évesen ezt már elég biztosan érzi az ember.
Hogy mit tegyen az rajta áll. A homoszexualitása nem fog változni. azt csak elnyomni tudja de akkor soha sem lesz boldog és mindig ezzel fog küzdeni.
Nem akar meleg lenni? Egyikőnk sem akar meleg lenni. Mi csak boldogok akarunk lenni mint bárki más. Csak nekünk ez egy másik férfi oldalán lehetséges.
Azt mondanám neki, hogy keressen valakit akivel tud erről beszélni. Aki képben van a dologgal kapcsolatban. Ez lehet egy pszichológus, egy barát aki érintett vagy akár egy teljesen idegen (meleg) akitől meg tudja kérdezni a kérdéseit, akitől kicsit megismerheti azt az oldalát amitől annyira fél. A döntés az övé.
(jah, és nagyon fontos: Tartsd meg a titkát! Hagyd, hogy ő döntsön róla ki tudja és ki nem!)
2019. máj. 12. 11:13
3/6 anonim válasza:
Egyetértek a 2-essel, annyival viszont kiegészíteném, hogy legyél mellette, hallgasd meg, ha kell, stb :)
2019. máj. 12. 12:11
4/6 A kérdező kommentje:
Nem beszélek erről senkinek. Abban reménykedem, hogy csak szívat, és valójában ez nem igaz.
2019. máj. 12. 15:49
5/6 anonim válasza:
34 éves biztos,hogy nem fog ilyenekkel szivatni.Melegként én is voltam már lányokkal,de azokon az együttléteken nem éreztem magamat túl jól...Lehet,hogy ő is ugyan így van,csak nem meri felvállalni...Én a helyedben jözanon kérdezném meg,hogy igaz-e amit mondott.Bár a piától nem kellene ilyesmiket beszélnie még hül,eségből sem.Próbáld meg támogatni őt amiben csak tudod
2019. máj. 12. 21:31
6/6 anonim válasza:
Siman elofordulhat ilyen. Aki utalja magat es nem tudja magat elfogadni. Mindenesetre eleg gyenge lelkivilagra vall, hogy inkabb igy el magat megeroszakolva, mert ennyire tart attol mit gondolnak masok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!