Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez ugye nem volt buta ötlet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nem volt buta ötlet a részemről?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és van egy barátom aki szintén meleg, 48 éves.. Szeretném ha megcsókolhatnám vagy csak egy szájrapuszi stb mert még sosem próbáltam hogy milyen lehet, ezt kértem tőle hogy megengedi e. Ugye ez nem volt szemtelenség mert még nem válaszolt rá Facebookon?
2019. máj. 12. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Mennyi idő telt el mióta írtál neki?
2019. máj. 12. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom még nem látta, szerintem emiatt ne aggódj
2019. máj. 12. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Nem az, ez még cuki. Szerintem örülni fog, ha meglátja
2019. máj. 13. 00:49
 4/4 Thillmin ***** válasza:
Ez QRVÁRA attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok. Ha meg tudtok beszélni mély dolgokat, van bizalom stb., akkor teljesen rendben van. Ha inkább csak amolyan felszínes haverságban vagytok, akkor vakmerő voltál. Egyébként mindent, ami intim téma, potenciálisan félreérthető, vagy csak érzelmes dolog, azt személyesen kell megbeszélni. Az határozottan buta ötlet volt a részedről, hogy ezt írásban kérdezted tőle.
2019. máj. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!