Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek lefeküdjek vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akibe már nagyon régóta szerelmes vagyok (ezzel nem vagyok egyedül, szerintem az osztályban amúgy kb az összes lány) egy pár napja pedig rávettem magam, hogy elmondjam neki..Ő heteró, de most azt mondta, hogy kipróbálná fiúval.. persze csak egyszeri alkalom lenne.

Nem tudom, hogy mit csináljak itt lenne a lehetőség, de még nem voltam senkivel és nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e így elveszteni, hogy tudom utána úgy sem lesz belőle semmi

Kérlek segítsetek!

2019. máj. 11. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer élünk, ne tartogasd magad mert nem tudhatod hogy mikor dobod fel a talpad.
2019. máj. 11. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Az első jól mondja, egyszer élünk, hát próbáld ki nyugodtan

Ha a fiú normális és tetszik is, akkor jó szórakozást:)

2019. máj. 11. 17:55
 3/9 anonim válasza:
34%
Hány éves vagy? És leírnád, hogy a srác, hogy néz ki, milyen magas stb? Egy kicsitt konkrétabban jó lenne
2019. máj. 11. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha le tudod magadban rendezni hogy csak szex lesz és semmi több akkor igen. Lehet később megbánnád hogy nem feküdtél le az akkori álompasiddal és elsőnek még mindig jobb mint sokak esetében egy vadidegen.
2019. máj. 11. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
biztos lefeküdnék vele, lehet hogy utána majd a srác kéri, hogy csináljátok többször is és a végén elkezd irántad érzelmileg is kötődni
2019. máj. 11. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

csapassad neki :D ha tetszik, miért ne? nem olyan nagy dolog ám az első, az a lényeg hogy neked tetszik a fiú

egyébként meg bátor dolog, hogy elmondtad neki, tökös srác vagy :D elég nagy lehetőséged kaptál, szerintem élj vele

2019. máj. 11. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze!!
2019. júl. 30. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kérdés, hogy igen. Mármint ha vonzódsz hozzá, és ő is benne van, akkor nincs baj azzal, hogyha vele történik meg először még akkor sem, ha aztán nem lesz belőle komolyabb. Én sem kapcsolatban szexeltem először, és nem bánom.
2019. júl. 30. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne szalaszd el a alkalmat!

16f

2019. júl. 31. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!