Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lefeküdjek vele?
Szóval van egy srác akibe már nagyon régóta szerelmes vagyok (ezzel nem vagyok egyedül, szerintem az osztályban amúgy kb az összes lány) egy pár napja pedig rávettem magam, hogy elmondjam neki..Ő heteró, de most azt mondta, hogy kipróbálná fiúval.. persze csak egyszeri alkalom lenne.
Nem tudom, hogy mit csináljak itt lenne a lehetőség, de még nem voltam senkivel és nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e így elveszteni, hogy tudom utána úgy sem lesz belőle semmi
Kérlek segítsetek!

Az első jól mondja, egyszer élünk, hát próbáld ki nyugodtan
Ha a fiú normális és tetszik is, akkor jó szórakozást:)

csapassad neki :D ha tetszik, miért ne? nem olyan nagy dolog ám az első, az a lényeg hogy neked tetszik a fiú
egyébként meg bátor dolog, hogy elmondtad neki, tökös srác vagy :D elég nagy lehetőséged kaptál, szerintem élj vele

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!