Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lefeküdjek vele vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele vagy nem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, még sosem voltam együtt senkivel,van egy ismerösöm akivel találkozom! Elegem van abból,hogy engem mindenki lenéz, és talán ez az egyetlen esélyem,hogy elveszítsem a szüzességem! Nem tudok vele elképzelni komoly kapcsolatot, és nem is akarom összezavarni, mert ő megtenné,de tudom,hogy később megbánná.. Én nem akarom senkinek tönkre tenni az életét. Lefeküdjek vele?
2015. dec. 17. 23:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szerintem simán
2015. dec. 17. 23:14
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Fiú vagy lány?
2015. dec. 17. 23:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért gondolod hogy akárkinek is tönkretennéd az életét ezzel?

Szerintem súlyos önértékelési gondod van.

Érdemes kapcsolatban elveszteni de ha megbízol benne és tudod hogy odafigyelne rád akkor hajrá.

De szerintem egy pszichológus helyre tudna rakni. De ha nem is akarsz szakemberhez fordulni írhatsz nekem. Szívesen beszélgetnék veled erről. Ritkán vagyok fenn se ha tudok válaszolok.

2015. dec. 17. 23:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne, ismerj meg engem. Beszélgethetünk, ha van kedved, írj vissza.
2015. dec. 17. 23:17
 5/12 anonim ***** válasza:
se = de
2015. dec. 17. 23:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert nagyon sok olyat láttam,hogy megtörténik, megbánja és utánna azzal vádolja az egyik a másikat,hogy tönkre tette az életét.. És nem vagyok ilyen, megmondom őszintén,engem nagyon sokan bántottak (nem testileg), de mindenkinek jót akarok! Nem akarom,hogy később rám fogja,hogy nem megy neki csajokkal... Mert velem megtenné,de közben nők felé néz.... Nem igazán az esetem,de tisztelem őt mint ember. Tényleg nem tudom,mit csináljak! Azoknak akik leb*ziznak üzenem, nem tudok ellene mit tenni, lehet utálni...
2015. dec. 17. 23:20
 7/12 A kérdező kommentje:
# 2 Fiú, ő is 18
2015. dec. 17. 23:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Na most alszok rá egyet és holnap megírom mi a véleményem erről. Jó éjt.
2015. dec. 17. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen problémáid vannak, akkor inkább keress egy olyan embert aki már elfogadta és biztosra tudja, hogy meleg. Meg aki tetszik is. De leginkább azt javaslom, hogy saját magad tedd rendbe, mert elég nagy gondok vannak ott. 18 évesen úgy beszélsz mintha ez lenne a világ vége. Nem, nem ez a világ vége. Aztán mi lenne ha elveszítenéd? Miért lenne az olyan nagy dolog, ha utána élnél tovább magányosan és lenézetten életed végéig? Vagy attól mágikusan minden megjavulna? Inkább azon kéne ügyködnöd, hogy olyan életet teremts magadnak ahol nem érzed magad így.
2015. dec. 18. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát ha csak ezért akarod:

"... Elegem van abból,hogy engem mindenki lenéz..."

Akkor inkább ne!

2015. dec. 18. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!