Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele?
Barátommal két hónapja vagyunk együtt. Nem vagyok belé kifejzetten szerelmes, de nagyon szeretek vele lenni. Nagyon kivánom már és rengeteget gondolok a szexre. És lehet, hogy én tényleg képtelen vagyok a szerelemre. Szòval érdemes e még várnom másra? Ti mit tennétek?( Én még szűz vagyok ő már nem.)
20/L
20 évesen már azt gondolod mellette fogod elkötelezni magad? Azért ennyire ne éljünk rózsaszín felhőben.
Ha nem vagy szerelmes belé az annyira nem jó, valószínűleg képes vagy rá, csak lehet nehezen alakul ki nálad a szerelem valaki iránt, és nem minden második emberbe tudsz szerelmes lenni.
Ha szereted, vágysz rá, megbízol benne stb tehát normális a kapcsolatotok, akkor szerintem nyugodtan lefeküdhetsz vele.
26f
Ha erről kérdést kell feltenned, az már rég rossz.
Ilyen dolgokról nem dönthet helyetted más.
Én szerelem nélkül nem feküdnék le senkivel, de még csak együtt sem maradnék vele. (Nálam is lassan alakul ki, de azért lehet tudni, hogy lesz-e vagy sem...)
Mi tart vissza, hogy szexelj vele? Szerintem nem kell muszájból várni. Ha kedveled, kívánod őt, akkor miért ne, lelked rajta. Ez csakis azon múlik, hogy te mit akarsz...
Jól értem, azzal akarsz lefeküdni akivel komolyan együtt tudsz maradni?
Neee!!!
20 éves vagy. NE most akard megtalálni az igazit. Van még pár éved. És keresd azt akibe szerelmes tudsz lenni.
Viszont addig az esélyesekkel jól érezheted magad. Szexelj, dugj, kefélj, élj! NE az legyen az első akivel életed hátralevő részében akarsz csak lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!