Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdjek vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

Barátommal két hónapja vagyunk együtt. Nem vagyok belé kifejzetten szerelmes, de nagyon szeretek vele lenni. Nagyon kivánom már és rengeteget gondolok a szexre. És lehet, hogy én tényleg képtelen vagyok a szerelemre. Szòval érdemes e még várnom másra? Ti mit tennétek?( Én még szűz vagyok ő már nem.)

20/L

2015. szept. 22. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Feküdj le:)
2015. szept. 22. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

20 évesen már azt gondolod mellette fogod elkötelezni magad? Azért ennyire ne éljünk rózsaszín felhőben.

Ha nem vagy szerelmes belé az annyira nem jó, valószínűleg képes vagy rá, csak lehet nehezen alakul ki nálad a szerelem valaki iránt, és nem minden második emberbe tudsz szerelmes lenni.

Ha szereted, vágysz rá, megbízol benne stb tehát normális a kapcsolatotok, akkor szerintem nyugodtan lefeküdhetsz vele.

26f

2015. szept. 22. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha erről kérdést kell feltenned, az már rég rossz.

Ilyen dolgokról nem dönthet helyetted más.

Én szerelem nélkül nem feküdnék le senkivel, de még csak együtt sem maradnék vele. (Nálam is lassan alakul ki, de azért lehet tudni, hogy lesz-e vagy sem...)

Mi tart vissza, hogy szexelj vele? Szerintem nem kell muszájból várni. Ha kedveled, kívánod őt, akkor miért ne, lelked rajta. Ez csakis azon múlik, hogy te mit akarsz...

2015. szept. 22. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerelmeskedj vele egy nagyot. :)
2015. szept. 22. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Masztizz amedig csak birod es mikor mar oltani vagy mind egy tocsa meg akkor is csinald
2015. szept. 22. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne, mert még nem vagy kész rá. Ha kész lennél, nem itt kérdezgetnél, hanem már rég ágyban lennétek. Amíg bizonytalan vagy(és most az vagy), addig ne! Azt pedig nagyon ritka, hogy valaki képtelen a szerelemre, egyszerűen ő nem a megfelelő ember számodra.
2015. szept. 22. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha már nem lennél szűz, azt mondanám, csináld...
2015. szept. 22. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok a híve ennek a majd megszeretem dolognak. Hiába kedvelsz valakit és jó vele lenni, ha szexuálisan nem vonzódsz hozzá, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövője. Sztem lefeküdhetsz vele, ha akarsz, de hosszútávú kapcsolatban ne nagyon reménykedj
2015. szept. 23. 00:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Jól értem, azzal akarsz lefeküdni akivel komolyan együtt tudsz maradni?

Neee!!!

20 éves vagy. NE most akard megtalálni az igazit. Van még pár éved. És keresd azt akibe szerelmes tudsz lenni.

Viszont addig az esélyesekkel jól érezheted magad. Szexelj, dugj, kefélj, élj! NE az legyen az első akivel életed hátralevő részében akarsz csak lefeküdni.

2015. szept. 23. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!