Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalokat vagy az idősebbeket szeretitek, és miért? 19/F
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 17:07
11/16 anonim válasza:
40/F/BI/Bpi vagyok, de a fiatal 16 körüliek jönnek be igazán!
Akár egyoldalúan is kényeztetnék orálisan valakit ebből a korosztályból...
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
fiatalokat 18-24
mert egyidosek vagyunk szoval egesz jol megertjuk egymast, meg nagyon szexik :D szeparcu sracokra mindig csoog a nyalam :D
hangjuk is tok szexi
valami olyasmi lehet, hogy még újak, nem leéltek, sokan ártatlanok, és nem dörzsölt szarkavarük mint az idoesebbek, nem annyira vagnak at
kb ami osszefoglalja: szebbek, hasonlo gondolkodasuak es hasnloan szocializalodtunk, artatlanok
25f
14/16 anonim válasza:
43 vagyok.tőlem fiatalabbat....de25 nél ne legyen fiatalabb
15/16 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak aktív legyen és legyen határozott. 15/p
16/16 anonim válasza:
Előttem szóló fiatalember! De szeretnék Veled beszélgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!