Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azert dobta ki a kanapet mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azert dobta ki a kanapet mert meleg?

Figyelt kérdés
Egyetemista, hetero srac vagyok. Par hete ugy dontottem, hogy elkoltozok itthonrol csaladi problemak miatt. Van egy baratom, akivel az egyetem kezdese ota nagyon joba vagyok, es elmeseltem neki, hogy gaz van otthon es elakarok koltozni. Erre o felajanlotta, hogy befogad a lakasaba. Eloszor visszautasitottam, de annyira elmergesedett a viszony otthon, hogy atkoltoztem hozza. Eloszor o felajanlotta, hogy aludjak vele egy agyban a szobajaban, de nem akartam ot megjobban zavarni, ezert en a nappaliban a kanapen aludtam. Tegnap arra ertem haza, hogy elvitette a kanapet a lakasbol, mert allitolag agyipoloska van benne. Mondtam, neki, hogy akkor az osszes butort at kell nezni, mert ezek mindemhova beferkoznek es kikene hivni egy rovar irtot. O viszont tiltakozott, meg azt mondta, hogy mashol nincsen megnezte, meg most amugy sincs penze ilyesmikre. Biztonsag kedveert en kihivtam a rovar irtokat, hogy nezzek at a lakast, de ok sem talaltak. Viszont igy megszunt az alvo helyem. A baratom pedig ujra felajanlotta, hogy az o agyaban aludjak. Ejszaka kicsit fura volt, tobbszor hozzam ert, de nem erotikus helyeken. Reggel pedig lattam, hogy merevedese volt. Most akkor o meleg? Kerdezzek ra nala?

2019. máj. 4. 20:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nagyon kamuszaga van a dolognak...
2019. máj. 5. 07:52
 12/12 Buran ***** válasza:
100%

Könnyen lehet, hogy meleg és nyomul, bár ez így elég para...

De tételezzük fel, hogy igazat mond, tényleg gond van a kanapéval, el kellett távolítani. Abban az esetben van egy nagyon rendes barátod. Felajánlja, hogy költözz oda, majd állja is a szavát, amikor gáz van. Utána nem hagyja, hogy a földön aludj, vagy valami kényelmetlen helyen, hanem befogad a saját ágyába (nagyon kevés barátom van, akinek ezt megtenném, nem valami más alternatíva után néznék).

Ha meleg is, (még) feltűnően nem élt vissza a helyzettel. Nem ölelt át, nem bújt hozzád, nem játszotta ki az alvós kártyát, hogy hozzád érjen azokon a pontokon, ahol igazán izgatná. Nagyon sok férfinak van reggel spontán merevedése. (Nekem is, bár meleg is vagyok, de nem hinném, hogy ok-okozati összefüggés lenne). Szerintem várj még pár éjszakát, ha nem történik semmi több, kár rajta agyalnod. Esetleg finoman kitapogathatod, hogy tényleg meleg-e.

De lehet, hogy meleg, rád akar mozdulni, és egy szép, aprólékos tervvel van dolgod, ami éjszakáról éjszakára halad, hatalmas türelemmel és elszántsággal. Kicsit légy résen. Bár lehet, életed egyik legjobb élménye jön ;)

24/F

2019. máj. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!