Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert dobta ki a kanapet mert meleg?
Vagy aludj a földön, amúgy is jobb a gerincnek, csak vigyázz, hogy fel ne fázz.
Ha a barátod tényleg erre jatszik, akkor eléggé erkölcstelen, és lehet, hogy nem is a barátod.
22/F/P
Szerintem ne gondolj bele sokmindent a történésekbe.
Majd kiderül idővel, mi a helyzet vele.
Hat ez nagyon rohejes. :DD
Ketlem, hogy poloskas lett a kanape igy hirtelen.
A kanapé az egy érdekes eset, de itt is lehet két oldalról lehet nézni:
Azért dobta ki a kanapét, mert időben észrevette hogy poloskás, így nem terjedt szét mindenhova, aztán jól kitakarított.
Vagy azért dobta ki a kanapét, hogy vele aludj.
Reggeli merevedése meg mindenkinek lehet, ettől nem lesz meleg senki. Viszont nem tudom mennyire vagytok olyan jó kapcsolatban, hogy direkt rákérdezz hogy meleg-e, ha nem, akkor csak kezdj el ártatlanul csevegni valamiről, aztán valahogy illeszd be a sztoriba, hogy az egyik ember meleg, és valahogy kérd ki a véleményét, vagy figyeld a reakcióit. Te is hozzáállhatsz úgy a dolgokhoz, hogy (nem tudom mennyire vagy homofób típus, no offense) nem utálod a melegeket, hanem szívesen meghallgatod őket és barátkozol velük (mondom barátkozni, nem lefeküdni!). Ha tényleg meleg, akkor így könnyebben megnyílik neked, és így könnyebben elrendezhetitek az egészet.
Vagy csak időben észrevette hogy poloskás és kitakarított, a legjobbat akarja neked, ezért akarja hogy egy puha ágyban aludj és ne a hideg kemény földön, éjszaka forgolódik álmában és azért ért hozzád, és a reggeli merevedése spontán volt, ami bármelyik férfinél előjöhet. Ez is megtörténhetett. Mindenesetre, ha nincs máshová menned, akkor ne nagyon támadójellegűen járj utána annak, hogy meleg-e, mert ha az, és összevesztek, akár ki is dobhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!