Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg aktív aki kifejezetten a férfias, szőrös, kicsit macisabb srácot keres?
Figyelt kérdés
Megosztóak a vélemények a férfias meleg passzív srácokról, hiszen: a passzív legyen csajos és írányítható... Mit gondoltok erről? Van itt olyan pár, akinek mindkét tagja férfias? Mi tetszik a férfias passzívon?2019. máj. 4. 15:42
2/8 anonim válasza:
Csak a férfiasan szőrös pasik tetszenek. Semmi gond ha duci, és van egy kis pocija.
4/8 anonim válasza:
Ha nem egy yeti akkor szuper.
A macis pedig az ideálom. Imádom a dagikat 😍😍
5/8 anonim válasza:
Mi mindketten férfiasak vagyunk. A párom eredetileg aktív volt, de amúgy szívesen van passzív oldalon is. Én szintén kedvelem mindkét oldalt. Mindketten szőrösek vagyunk, de rajta nincs semmi felesleg, ő izmosabb. Nekem van egy minimális pocakom.
Amúgy nekem a szőr + a formás popsi tetszik.
27/F
6/8 anonim válasza:
Az csak sztereotípia, hogy a passzív legyen csajos és írányítható. A macik meg cukik. ;D
7/8 anonim válasza:
Én nem vagypk szőrös,de macis igen.
Jo lenne valakit találni.
40 vagyok. Miskolci.
8/8 welcome1976 válasza:
Én 43 éves mackós full szőrös, férfias bi pasi vagyok. De csak passzív szerep vonz férfival. De sajna Hajdú-Bihar és Szabolcs megyében sem találtam aktív partnert akit ez vonzanak. Jaaa és kopasz vagyok. Kimondott rendész alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!