Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy izgat, ha idegenek látnak meztelenül?
Emiatt elég sokat járok olyan helyekre, ahol meztelen tudok lenni, pl. nudist helyek, kondiban is mindig sokat flangálok meztelenül. Más is van ìgy ezzel?
29/f
Jellemzően azokban a pasikban több az exhibicionista hajlam, akiknek nagy a szerszámuk, mert tudják, hogy nincs mit szégyellniük, előkelő helyen végeznek az adott mikroklözösségen belül. Nekem természetes lét a meztelenség (nincs mit szégyellnem a méretemen, de feltűnő se vagyok vele), és már kiöregedtem a vizuális fqszversenyből is, de ha valakiről nyilvánvalóan lejön, hogy kifutónak érzi a nudista strandot pl (ez a típus folyton úton van büfék közt, imád ácsorogni a parton, mindenki szeme előtt, stb.), az engem kicsit zavar.
Arra lennék kíváncsi, az mit vált ki belőled, ha valaki rádver méretben.
Utolso:
Erre en is kivancsi lennek, de sztem vetnek ra egy elismero pillantast, es ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!