Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol van olyan hely, ahol srácok meztelenül zuhanyoznak?
Figyelt kérdés
Uszoda, kondi vagy hasonló érdekelne.2019. ápr. 19. 12:39
2/12 anonim válasza:
Hat mennek ilyen helyekre farkakat mosni ...
A szammal ...
3/12 anonim válasza:
Konditermekben altalaban van zuhanyzo
5/12 anonim válasza:
Én inkább úgy kérdeznem hogy hol van bárhol olyan ahol a srácok ruhában zuhanyoznak?
Mert úgy nagy általánosságban az ember meztelenül megy s zuhanyzoba . Vagy én lennék ilyen szabadszellemű?
6/12 anonim válasza:
Nyilvánvalóan a kérdés nem arról szól, hogy hol mennyi ruha van a srácokon, hanem hol mennyi közfal, ajtó, függöny van a srácok között...
8/12 anonim válasza:
Ha csak emiatt mész menj a Flex Gym-be.
Ott olyan a tusoló mint egy egész folyosó, semmi elválasztófal nincs a tusolók közt. (Vannak ott biszexek is) :)
9/12 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb uszodában a fiatalok gatyában zuhanyoznak és még a függönyt is behúzzák, az öregek mindig teljesen meztelenül :( engem is érdekelne hol van olyan hely ahol más is meztelenül képes lezuhanyozni.
10/12 anonim válasza:
Én a héten voltam a rudasban, zárás előtt nagyon sok fiatal feltorlódott a zuhanyzóban, senki sem volt szégyenlős:) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!