Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szőrzetetek? Mit borotváltok, mit nem? Mit szerettek? 18/F
Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 13:23
1/12 DominikX 

válasza:

Csak nemi szervem körül, hónalj és has. De gondolkodom azon, hogy egész testet kellene, de nem tudom.. tanácstalan vagyok 😕
22/F
2/12 anonim 

válasza:

A felsőtestemen nem nő szőr csak a hónom alatt és a köldökömtől lefelé egy csík. A lábam szőrös, azt nullás géppel le szoktam tolni, ahogy a zacsit meg a környékét. Az arcomat borotválom, ott bajuszom nő és állszakáll - utálom ezért napi kétszer is leborotválom
3/12 anonim 

válasza:

Nemiszervem korul egy csikot hagyok neg
Fenek honalj csupasz
Mellkas rovidre vagott
4/12 anonim 

válasza:

Szőrös a hónaljam (dús, egyenes), a mellbimbóim (a mellkasom nem), alhasam (a köldökcsík nekem inkább széles háromszög), ágyék (dús, göndör), farkam töve és zacskó (dús, de inkább csak enyhén hullámos), gát, végbéltájék, fenék, comb, láb. Szín: fekete. Szakállam van. Semmit nem borotválok, csak a fejemről a hajat.
5/12 anonim 

válasza:

Mellem körül, hasam, fenekem, farkam fölött, heréim most nem azok, hónaljam, arcom szőrös. 20/f
6/12 anonim 

válasza:

Én az egész testemet borotválom, sajnos nagyon szőrös vagyok. Szó szerint a lábujjamtól a nyakamig végig borotválom magam.
7/12 anonim 

válasza:

Átlagosan vagyok szőrös. Nem borotválom csak a farkam körül nyírom rövidebbre.Teljes szakállam van és szeretem :P
Én a szőrmókokat szeretem :)
8/12 anonim 

válasza:

Mallkasom es farkam korul trimmelem.
Zacsim es honaljam borotvalom.
Labam szoros, de azt meghagyom.
29/aktiv
10/12 anonim 

válasza:

Semmit nem borotválok.. Szeretek szőrös lenni, izgat a szőr (lábon, hónaljon)
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!