Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van hívő keresztény meleg fiú?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hívő keresztény meleg fiú?

Figyelt kérdés
Akinek fontos a hite, de meleg is egyben: együtt tudtok ezzel élni és megélni mindkét éneteket, vagy gondot okoz ez nektek?

2019. ápr. 26. 22:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%
A Bibliában a homoszexuális szexuális érintkezést ítélik el. Arról egy k*va szó nincs benne, hogy két férfi érzelmeken alapuló kapcsolata bűn volna. Persze ugyanígy elítéli a házasságon kívüli szexet vagy a házasságtörést. Persze egy önigazoló rendszerben bármi lehet igaz és az ellentettje is egyszerre. De ahogy a korábbi válaszokbtöbbségén is látható sokan még a saját vallásuk sem ismerik csak verik a nyáluk, ha alkalmat látnak rá, hogy megjátsszák az erkölcscsőszt amikor más életén lehet ércelődni.
2019. ápr. 27. 04:31
 12/32 anonim ***** válasza:
87%
Nyolcas a válaszod egyenértékű azzal, hogy feketéből nem lehet elnök. Ostobaság.
2019. ápr. 27. 05:24
 13/32 anonim ***** válasza:
5%
Isten a házasságon belüli szexuális együttlétet nem tartja paráznaságnak a Biblia.
2019. ápr. 27. 07:46
 14/32 anonim ***** válasza:
92%

#10-es, nincs igazad.

A szex Isten ajándéka a házastársaknak, hogy ÖRÖMET SZEREZZENEK EGYMÁSNAK („Legyen forrásod áldott, és örülj ifjúkorodban elvett feleségednek. Szerelmes szarvasünő és kedves őzike ő, keblei gyönyörködtetnek mindenkor, szerelmétől mindig mámoros leszel.” Péld.5,18-19); hogy gyerekeket nemzzenek; valamint hogy e módon is kifejezzék egymás iránti szeretetüket.

Nekem senki ne mondja, hogyIsten szerint csak gyerekcsinálásra van a szex, mikor egy egész könyv is szól a Bibliában ennek gyönyörűségéről (Énekek éneke).

Csak azért mondom, hogy ne maradjon senki tévedésben.

Isten nem egy felülről ítélkező és parancsokat osztogató, törvénykező nagyapó.

Ő azt akarja, hogy az emberek boldogok legyenek és szeressék egymást.

Na. Szóval sok boldogságot és szeretetet mindenkinek!

2019. ápr. 27. 08:35
 15/32 anonim ***** válasza:
16%
#12. A feketék elnökké válása és a homoszexualitás között semmi összefüggést nem írt a nyolcas. Az elkorcsosult világrendre próbált rávilágítani, ami az Istentől való teljes elidegenedést és az Ige teljes semmibevételét jelenti. Keresztyéni szemléletmódban írta le, hogy mit gondol.
2019. ápr. 27. 08:41
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

Imádom azokat a hívőket, akik meg a vallásukrol sem tudnak semmit 😂

A római katolikus keresztény szemlélet szerint minden olyan szexuális tevékenység, ami nem a nemzést szolgálja, bűn.

Így a gumival történő együttlét, fogamzásgátlás, foganzásgátlás alatt történő együttlét, bármi nemű szexuális érintkezés, ami nem a nemi szerveket foglalja magába (orál, anál etc.) bűn.

Így a homoszexualitás a gyermeknemzes képességének hiánya miatt bűn.

Megjegyzés, hogy a homoszexualitást elítélő egyetlen rész magában a Bibliában Mózes könyvében van.

Mózes könyvéről tudni kell, hogy ilyen és hasonló szabályok vannak benne:

Aki levágja a pajeszát, azt meg kell kövezni

A lányod eladhatod adósságod fejében a szomszédaidnak

Aki nem kóser módon etkezik, meg kell kövezni

És így tovább

És mielőtt bárki ki akarna javítgatni, vagy metaforának nézni az egyértelmű ostobaságokat csak megjegyzem, h 12- edik éve tanulok hittant....

2019. ápr. 27. 10:36
 17/32 anonim ***** válasza:
97%

Tizenötös a négyes azt írta, hogy a vallásosság és a homoszexuálitás kizárják egymást. Én arra utaltam, hogy alig 20-30 évvel ezelőttig az USA-ban épp egy hasonló nézet állt fennt a feketék elnökségével kapcsolatban. Tehát azt akartam mondani, hogy az idők változnak, és pár év múlva a homofóbia úgyanúgy mint a rasszizmus el lesz ítélve minden művelt, gondolkodó ember által. Leegyszerűsítve a számotokra: egy meleg ember is lehet teljes értékű hívő.

Az igazi keresztény ember nem így nyilvánul meg, ahogy a többség. Szégyellem, hogy az ilyenek miatt nézik bigottnak a valódi keresztényeket.

2019. ápr. 27. 11:45
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Én meleg vagyok, 8 éves párkapcsolattal, mellette pedig vallását gyakorló katolikus. Azt hogy meleg vagyok, nem tudja rólam a környezetem. Az a tény, hogy a kereszténység elítéli a melegeket, az egy dolog, nem hinném hogy iSTEN szemében akkora bűn lenne. Nehogymár egy feleségét megcsaló, összevissza k*******ő férfi, vagy egy másokat anyagilag megkárosító, hazudozó ember ne legyen bűnös csak azért mert nővel él, én pedig a pokolba kerüljek...
2019. ápr. 27. 11:56
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
rikikike-nek nagyon igaza van. Az én "kedvenc" Mózesi törvényem, hogy ha egy lányt, aki nincs eljegyezve megerőszakolsz akkor az azt a büntetést vonja maga után, hogy az apjának kell fizetni némi ezüstöt és feleségük kell venni. Elhagyni egész életében tilos. A lány ugye nincs megkérdezve a dologról. Az teljesen rendben van, hogy egész életében azzal kell élnie aki megerőszakolta. Na így kell mózesi módon feleséget "szerezni" annak akarata ellenére. Az ilyen törvényeket persze nem tartja be senki. Pedig benne van a Bibliában.
2019. ápr. 27. 12:00
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Mózes az Ószövetséget írta. A keresztényekre az újszövetség vonatkozik. Búzikáim.
2019. ápr. 27. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!