Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hívő keresztény meleg fiú?
#10-es, nincs igazad.
A szex Isten ajándéka a házastársaknak, hogy ÖRÖMET SZEREZZENEK EGYMÁSNAK („Legyen forrásod áldott, és örülj ifjúkorodban elvett feleségednek. Szerelmes szarvasünő és kedves őzike ő, keblei gyönyörködtetnek mindenkor, szerelmétől mindig mámoros leszel.” Péld.5,18-19); hogy gyerekeket nemzzenek; valamint hogy e módon is kifejezzék egymás iránti szeretetüket.
Nekem senki ne mondja, hogyIsten szerint csak gyerekcsinálásra van a szex, mikor egy egész könyv is szól a Bibliában ennek gyönyörűségéről (Énekek éneke).
Csak azért mondom, hogy ne maradjon senki tévedésben.
Isten nem egy felülről ítélkező és parancsokat osztogató, törvénykező nagyapó.
Ő azt akarja, hogy az emberek boldogok legyenek és szeressék egymást.
Na. Szóval sok boldogságot és szeretetet mindenkinek!
Imádom azokat a hívőket, akik meg a vallásukrol sem tudnak semmit 😂
A római katolikus keresztény szemlélet szerint minden olyan szexuális tevékenység, ami nem a nemzést szolgálja, bűn.
Így a gumival történő együttlét, fogamzásgátlás, foganzásgátlás alatt történő együttlét, bármi nemű szexuális érintkezés, ami nem a nemi szerveket foglalja magába (orál, anál etc.) bűn.
Így a homoszexualitás a gyermeknemzes képességének hiánya miatt bűn.
Megjegyzés, hogy a homoszexualitást elítélő egyetlen rész magában a Bibliában Mózes könyvében van.
Mózes könyvéről tudni kell, hogy ilyen és hasonló szabályok vannak benne:
Aki levágja a pajeszát, azt meg kell kövezni
A lányod eladhatod adósságod fejében a szomszédaidnak
Aki nem kóser módon etkezik, meg kell kövezni
És így tovább
És mielőtt bárki ki akarna javítgatni, vagy metaforának nézni az egyértelmű ostobaságokat csak megjegyzem, h 12- edik éve tanulok hittant....
Tizenötös a négyes azt írta, hogy a vallásosság és a homoszexuálitás kizárják egymást. Én arra utaltam, hogy alig 20-30 évvel ezelőttig az USA-ban épp egy hasonló nézet állt fennt a feketék elnökségével kapcsolatban. Tehát azt akartam mondani, hogy az idők változnak, és pár év múlva a homofóbia úgyanúgy mint a rasszizmus el lesz ítélve minden művelt, gondolkodó ember által. Leegyszerűsítve a számotokra: egy meleg ember is lehet teljes értékű hívő.
Az igazi keresztény ember nem így nyilvánul meg, ahogy a többség. Szégyellem, hogy az ilyenek miatt nézik bigottnak a valódi keresztényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!