Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lábfétis? Talpnyalás.
Figyelt kérdés
Régóta izgat a dolog, hogy egy másik srácnak nyaljam a talpát. Egyszerűen csak ki szeretném próbálni, szerintem van bennem egy kis sub hajlam. Ha valakit érdekel írjon! Sex és egyébb perverz dolog nem érdekel. 35f2019. ápr. 26. 21:56
1/10 anonim válasza:
Engem érdekelne egy kis lábfétises játék. Szívesen nyalatnám veled a talpaimat. Ápolt, puha talpam van. Más dolog engem sem érdekel, mivel hetero kapcsolatban élek jelenleg.
30/F/Bi
2/10 anonim válasza:
Én is szívesen nyalnék talpat :)
3/10 anonim válasza:
Nyalatnám én is. Csikis és hatalmasat tudok élvezni a lábcsikitől...ahh belegindoltam és áll is
4/10 anonim válasza:
19 éves srác talpnyalásra jelentkezik!:P
5/10 A kérdező kommentje:
Senki aki komolyan is gondolná?
2019. máj. 22. 04:24
6/10 anonim válasza:
Engem csak elméletben érdekel. Fantáziálgattam erről többször is.
7/10 anonim válasza:
Én is szeretem, ha nyalogatják a talpamat. :)
9/10 anonim válasza:
Ha esetleg van még talp amit nem nyalnak, akkor én is vevő vagyok :D
10/10 anonim válasza:
Nekem is írhattok oda vissza érdeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!