Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy olyan lehetőségem, hogy olyan filmekben szerepeljek, ahol másik fiúknak a lábát kell kényeztetnem. Ti elvállalnátok?
Figyelt kérdés
Jó pénzt fizetnének, csak félek, hogy megtudják a környezetemben, amit nem akarok. 26 éves biszex fiú vagyok. Nem érzek egyéb különösebb visszatartó erőt, bár még nem puszilgattam/nyalogattam soha más fiúk talpát.
Nem tudom elvállaljam-e. Szerintetek?
2015. dec. 17. 00:56
3/11 anonim válasza:
Hogy nekem miért nem akad ilyen lehetőségem?
4/11 anonim válasza:
Ne tedd meg. Hosszú távon gondolkozz.
5/11 kiskivancsi79 válasza:
Ha teged ez nem zavar akkor miert ne tedd.
Az igaz ha filmben csinalod konnyen megtudhatja a kornyezeted.
Ha ilyenre vagysz biztos talalsz olyat meg aki szereti.
En is voltam mar ugy hogy harisnyaba voltam es a partnerem folyamatosan simogatta, puszilgatta a labam :)
36f
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy évek múlva, de visszaüt. Ne tedd!
7/11 anonim válasza:
Miert ne!
Szerintem vallald be egyszer mindent ki kell probalni...
8/11 anonim válasza:
Arccal ne vállald,kérj valami maszkot
10/11 anonim válasza:
hmmm végülis film,annyira nem ciki mintha nem a szádba kakilnának.
teddmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!