Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ettől ha nagyon akarom?
Figyelt kérdés
Eddig mindig gusztustalannak tartottam az anált. De nem rég felhelyeztem magamnak valamit és úgy elégítettem ki magam. Viszont sajnos annyira jó érzés volt hogy egyre többször, és egyre jobban akarom, eddig csak is szopni szerettem volna, de ott tartok hogy (1 h het alatt) pasival is ki akarom próbállni, de picit tartok is tőle, de mindennél jobban is kívánom.2019. ápr. 18. 18:23
1/4 anonim válasza:
Közhelyek: minden kezdet nehéz (valamennyire), és sokan minden újtól többé-kevésbé tartanak. :)
2/4 anonim válasza:
Én is tartottam sokáig az análtól, pedig vágytam rá. Aztán egy alkalommal, amikor szoptam, és már bő nyálas volt a cerka, a partnerem azt mondta, hogy most megdug. A meglepetéstől meg se tudtam szólalni, csak szabaddá tettem a hátsó bejáratot. Pár perc alatt tövig volt bennem a farok. A behatolás ugyan egy kicsit kellemetlen volt, de utána élveztem, ahogy mozgott bennem, majd belém élvezett.
És, hogy megbántam-e? Nem, nem bántam meg, hogy minden komolyabb előkészítés nélkül hagytam magam megdugni. Életem egyik legjobb dugása volt.
3/4 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok csak fordítva. Eddig csak az izgatott, hogy lesz-pjon majd egy srác de már meg is dugnám.
4/4 anonim válasza:
Èn is tartottam töle mìg nem egyszer megdugott egy srác a behatolás kellemetlen volt de azóta èlvezem 45 passzìv biszex vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!