Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez manipulálatlan videofelvétel, tényleg ádámkosztümben sétált a srác a városban?
2019. ápr. 18. 18:13
1/3 anonim 

válasza:

Én elhiszem, hogy manipulálatlan. Fel tűnt az embereknek, csak nem érdekli őket. Ha velem jönne szembe egy ilyen már csak azért sem néznék oda. Szerintem ők is így reagáltak akkor és ott. Meg amúgy is ezen a hülyegyereken nem sok néznivaló van.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem bejön a srác. Vinném. Az emberek nem biztos hogy észreveszik. Van egy srác aki erre vágyott amúgy, hogy adjak ilyen feladatokat neki. Nagyon beteg...
3/3 anonim 

válasza:

Én anno, amikor felkerültem Pestre elhúlve láttam, hogy fényes nappal egy csaj sétált fehérneműben az utcán. A pesti barátnőm csak legyintett, hogy ez tök normális. (Rákóczi tér környekén volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!