Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Minden férfi/srác csak arról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi/srác csak arról tud beszélni ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Primitív írni nem tudó 1 sorosok. Hol laksz, helyed van, mikor.

Megismerni a másikat ennyire senki..vagy csak én látom így.

Itt előbb a szex aztán a semmi?

2019. ápr. 10. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
A legtöbb pasi, aki ebben a témában keres nem feltétlen romantikára és ismerkedésre vágyik. Én pl egy biszex srác vagyok. Néha kívánom csak férfival és szerelmes se tudnék lenni soha egy férfiba. Nem érdekel igazán, hogy milyen ember. Szexeljünk, az legyen jó és ennyi. Nem kapcsolatot keresek.
2019. ápr. 10. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ :)
2019. ápr. 10. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1-es:

Érthető, és gondolom sokan vannak így.

Ha így leírja az ember és a másik félnek is rendben van szerintem utána jöhetnek ezek a kérdések, hogy mikor, hol van helyed? stb.

2019. ápr. 10. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha meg valamit irsz ami nem tetszik neki pl a nem szereted a szuperhos filmeket akkor eltunik 3-4 levél utan
2019. ápr. 11. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!