Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19-20 centis mérettel rendelkező aktív srác mennyire fog fájdalmat okozni nekem?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és eléggé félek a dologtól.
18/P
2019. ápr. 14. 20:05
1/19 anonim válasza:
Ha figyelmes, és kellő mértékben egymásra hangolódtok, és hagyja, hogy vezesd akkor semennyire
2/19 anonim válasza:
Jogosan félsz.
Szerezz be elég vazelint, meg egy kis pia előtte!
3/19 anonim válasza:
Legyél te felül és kész.
Inkább szenvedsz és félsz, minthogy irányítanál?
4/19 anonim válasza:
Nekem nem okozott fájdalmat ez a méret 18 éves koromban. Használjatok sok síkosítót és lovagolj. Ennek az az előnye, hogy csak annyira engeded magadba, amíg jólesik és közben smárolhattok is. Néhány perc mulva tövig bennem volt.
5/19 anonim válasza:
Számít a vastagságtól és attól hogy mennyire vagy rágörcsölve, mert a záró izom 2 részből áll, a belső a vegetatív idegrendszerhez tartozik és hogy ha tudat alatt félsz a dologtól nem fogja nagyon hagyni magát.
6/19 anonim válasza:
Mondjuk ha én szűz lennék (de mint tudjuk már nem vagyok ), akkor én elsőnek egy 14-15centissel kezdenék.
Mindent fokozatosan kell.
7/19 anonim válasza:
Előtté tágítsd ki egy vasrúddal ha lehet :s
8/19 anonim válasza:
Elotte ujjazzon meg jo sokaig, es csak azutan rakja be, meg hasznaljatok sok sikositot, igy semennyire se fog fajnk
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) (Többnyire.)
A srác vastag is, szóval igazi pusztító. 😂
2019. ápr. 14. 23:52
10/19 anonim válasza:
Én is féltem, hogy fájni fog az első, de a behatolás kezdeti, apró kellemetlenségén kívül semmi olyan nem történt, amit ne élveztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!