Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiúk, akiknek pici a kukija?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Hogy néztek ki? Aktívok vagy passzívok vagytok? Szoktak alázni titeket ezzel?2019. ápr. 17. 10:06
2/13 anonim 

válasza:

16cm. De engem is izgatna egy 14 cm alatti mérettel egy 25 év alatti srác.
5/13 anonim 

válasza:

en kisfarkuval szeretem magam dugatni,mert az élvezetes,nem fáj de a proszatatm ingerli nagyot elvezek töle
7/13 anonim 

válasza:

13 cm, 18 éves passzív vagyok. Mivel nem voltam még senkivel ezért nem aláztak meg. Kinézetre 185cm és 120 kg. Tehát katasztrófálisan nézek ki.
8/13 A kérdező kommentje:
Az tényleg nem nagy..de ha lefogynál simán lehetne 16 is...
2019. ápr. 17. 14:18
9/13 anonim 

válasza:

Nekem 13 cm, ha ez picinek számít. És passzív szeretnék lenni. Még nem voltam ugyan fiúval, szóval nem aláztak, bár egy kicsit izgat azt hiszem. 168 cm és 52 kg, és 23 éves vagyok.
10/13 anonim 

válasza:

Én 39 vagyok.
13 cm.
Macis Miskolci srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!