Estére begyulladt a kisfiam kukija?
Delutan lattam ,hogy pöttyös itt-ott és kicsit piros is a zacsi.
Kamillával borogattam, gondoltam holnapig kihuzzuk nem lesz baj.
De furdetes ota sírva pisil, fáj neki. Picit meg is duzzadt pisilés után 2 alkalommal, de hamar lement,1 perc alatt.
Ilyenkor mit adnak rá?
Mitol van ez? Tisztán tartom, szelloztetem delutan neki ( nagy meleg miatt) és este furdes elott, meg gyakori pelus csere.
Súlyos az ilyesmi vagy hamar redbe jön?
4 hónapos
Hogy van azóta a kisfiú?
Az én kisfiamnak olyan 2 éves korában a vidéki nagymamánál gyulladt be, én azonnal rohantam Vele az ottani ügyeletre, ugyanis hatalmasra duzzadt, és sok helyen olvastam, hogy akár annyira beduzzadhat, hogy rászorul a fityma a makkra, a kukira, ami vérkeringési problémát okozhat.
A kuki nem játék, akármilyen probléma van vele, javaslom az azonnali orvost.
Egyébként mi akkor kenőcsöt kaptunk (nem emlékszem a nevére), és szépen helyre jött, nem is kellett hátrahúzni, a doki nagyon gyengéden csak megfogta, megvizsgálta, nem rántotta vissza (mondjuk nem is engedtem volna, az volt a rémálmom, de rá is kérdeztem előtte, hogy ugye nem fogja hátrahúzni neki?).
Vidd el dokihoz!
Kamilla szárít
Popsitörlőt felejtsd el.. Sok fiút allergizál
Nekünk igaz lány, de a Bepanthen pirosított ( van aki pedig erre esküszik, tesóméknak is szuper, szóval nem a márkát akarom lejáratni!)
Nézzetek meg másikat
Másik pelust
Dokival beszéljetek
Hogy van azóta?
Kamillát ideiglenesen használtam, amugy 3x alkalmaztam, nem szárította ki szerencsére és szebb lett a kukija. De még ígyis nagyon gyulladt.
Kapott AB-t meg kenocsot irtak fel.
Gomba+gyulladás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!