Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan meleg fiú, aki túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan meleg fiú, aki túl érzelmes és "álomvilágban" él?

Figyelt kérdés

Hogyan élitek meg, hogy ilyen típusúak vagytok?

Nehézséget okoz ez nektek, vagy lehetőségek is akadnak?

2019. ápr. 16. 10:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ilyennek gondolom magam. talán ezért nem volt még soha senkim. 25
2019. ápr. 16. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Érzelmes az vagyok. Kifejezetten álomvilágban nem élek. De nagy a szívem és sok mindenbe nem hiszek amit a társadalom előír vagy az a norma. 17/F :)
2019. ápr. 16. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Bi/pánsex vagyok, de a többiben illik rám a leírás. ^^

Hát...a mindennapi élet mundán, hétköznapi csapdájában nagyon nehezen találom a helyem de ettől független szeretek ilyen lenni

2019. ápr. 17. 00:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, elég nyomasztó tud lenni, és néha úgy érzem, hogy ha nem lenne az “álomvilág”, akkor az a maradék reményem sem lenne.

19f

2019. ápr. 17. 02:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Álmaimba legalabb azzal szexelek akivel akarok

Más nem is kell

2019. ápr. 17. 08:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem csak egy ilyen fiú van, hanem sok, keresgéljenek, így meg kell találniuk egymást és akkor egy nagyon jó kapcsolat elé néznek!

A szex csak úgy magában nem érzelem, hanem testi vágy, amikor mellé társulnak érzések és szeretet, na akkor beszélhetünk komoly kapcsolatról.

2019. ápr. 17. 08:51
 17/18 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szerintem minden meleg fiú valamennyire érzelmes, néhányan közülük túlságosan is... és mindegyik álomvilágban él.

De, aki azt írta:

"Ilyen vagyok, és sok csalódás ért már emiatt, de változni nem tudok! :("

Az még oké, hogy ilyen, mert ez egy élethelyzet... de hogy változni ne tudna...?! Az nem igaz!

Egyfolytában változunk. (Én legalábbis ezt tapasztalom.) És még 30, 40, 50, 60 évesen is... Már aki.

Úgyhogy becsap engem, becsap téged, de legfőképpen becsapja önmagát, aki azt hiszi nem TUD változni.

Inkább, csak NEM AKAR. (Én sem akartam sokáig... mert azt hittem nem tudok. Ez volt a hitem)

Mindenki tud változni, változtatni, ha akar. Én akartam. És érdekes tudtam. Igaz, lassan... nem egyik napról a másikra ment... De beszélni, biciklizni, autót vezetni sem 3 nap alatt tanultam meg. (Az angol nyelvet 4 év alatt sem voltam képes elsajátítani!)

Ma már egészen más vagyok, mint pl. 5-10 évvel ezelőtt. Sokakat láttam kőkeményen megváltozni...ne hogy mán én ne legyek képes változni, változtatni!

Amikorra megváltoztam, akkor jöttem rá, hogy egyfajta álomvilágban éltem. Olyan világban, amit magamnak elképzeltem. Amiben az akkori körülményeim csak megerősítettek. Szó szerint megálmodtam és az lett.

Ma elmondhatom, hogy egy másik "álom"-világban élek... mert ezt is én álmodtam meg magamnak. Csak ez már teljesen más világ. Sokkalta közelebb áll a realitáshoz, a valósághoz, az elérhetőhöz, mint ami korábban volt.

Úgy is nevezhetném: megtaláltam az utamat. Amin járnom kell. És onnan tudom, hogy ez az út az enyém, hogy sokkal-sokkal ritkábban kapom a pofonokat az "élettől", mint azelőtt. Minden jobban megy. Minden gördülékenyebb. Nem akadok állandóan ellenállásba, összetűzésbe és csalódások sem érnek már. És ettől könnyebbek és derűsebbek a napjaim. Úgy is mondhatnám... felnőttem a koromhoz és a kihívásokhoz, nehézségekhez. Rájöttem, hogy azok azért vannak, hogy leküzdjem őket. Mert, ha nem teszem, akkor magukkal rántanak és felőrölnek.

Csak bátorítanák mindenkit, hogy merjen nagyokat álmodni! Mást álmodni, mint amit eddig, ami nem jött be.

Az ERŐ legyen Veled! Veletek!

2019. ápr. 18. 00:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jellemző rám.

Beletörődtem, valószínűleg így is fog ez maradni.

20F

2019. máj. 24. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!