Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy reagálnának a rajongól, ha egy kpop idol bevallaná, hogy meleg?
Dél-Korea elég konzervatív ország, (legalábbis a felszínen) ezért lehet, sokan elfordulnának tőle. Azok, akik meg szeretik a yaoit meg a shippelést, biztos örülnének neki.
Én elég konzervatív beállítottságú vagyok, de őszintén szólva ha szeretem a zenéjét, tehetségesnek tartom az illetőt, akkor letojnám, nem ez érdekelne. Freddie Mercury-t is szeretem attól, hogy az életmódjával nem tudok egyetérteni.
Amúgy meg, inkább legyen egy kpop idol meleg, mint olyan, aki nőket erőszakol meg. Szerintem mostanában sokan hasonlóképpen vélekednek, és nem annyira döbbennének meg, ha egy koreai hírességről kiderülne, hogy homoszexuális.
"Alapvető erkölcsi minimumot be kell tartani"
Ez nem alapvető erkölcs, hanem homofób vagy. És ezzel a mondatattal egyből diszkrimináltad a homo/bi/pánszexuális embereket.
Engem nem zavarna, ha van párja akkor örülnék hogy boldog, ha nincs akkor büszke lennék rá hogy önként és nem valaki más miatt vállalta fel.
(Ez általánosított válasz, vannak idolok, akiknek a szerződésében szerepel, hogy nem lehet párjuk)
Szétszednék a knetizenek. Korea egy prűd ország, a homoszexualitás nem elfogadott dolog ott. Sokkal rosszabb az ottani helyzet, mint pl itt M.o.-n.
Pl egyszer egy koreai hírességről kiderült, hogy homoszexuális és szabályosan ki lett közösítve a társadalomból, nem kapott munkát, az emberek szemétnek néztek, még a saját családja is.
És lehet Hollanddal jönni, de őt se szeretik Koreában, rengeteg gyűlöletet kap a koreai néptől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!