Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KISFARKÚ aktív srácok nincsenek?
Nekem 9-10 cm
172 cm és 108kg, nem tudom mennyire számítok ducinak.
Uni vagyok
Végülis 50 kg súlyfelesleggel még pont a vékony kategóriába tartozol szóval semennyire se duci.😂
Én uni vagyok, 12 centi.
A 10-15 centis átlag kamu, sokkal nagyobb az átlag. :D Az én nagy bánatomra xD
#9:
"Mekkora tehát az átlagos férfi nemi szerv? Erre már a 19. században is kíváncsiak voltak, az első erről szóló tanulmány ugyanis 1899-ben jelent meg. Az elmúlt években végzett és publikált kutatások alapján ernyedt állapotban 7 centiméter és 10 centiméter, erektáltan pedig 12 centiméter és 14 között van. Azt is megállapították, hogy az ernyedt és az erektált méret között nincs összefüggés."
Forrás: [link]
"2015-ben egy brit kutatócsoport 15 ezer férfi alapos kivizsgálása után megállapította, hogy semmilyen kapcsolat nincs a férfiak pénisze és a rassz között. Mint kiderült, bármely országról is legyen szó, az átlagos péniszméret 13 centiméter erekció esetén. Tehát a nemzetiség és a méret közötti kapcsolat puszta mítosz."
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!