Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexbarát van olyan hogy gyakorta összejártok, szexeltek de mégsem vagytok egy pár?
Figyelt kérdés
Mert tartós kapcsolat esélytelen, de ilyen szexbarátság?2019. ápr. 15. 13:05
1/10 anonim válasza:
Van ilyen, igen :) Bi mind a kettőnk, nem tudnánk kapcsolatot létesíteni férfiakkal, csak a testiség vonz.
2/10 anonim válasza:
Csak olyan szexbarátom van akinek fizetek azért, hogy lefeküdjön velem. :)))))
3/10 anonim válasza:
igen egyikünk se akar összeköltözést de ha ahhoz van kedvünk együtt alszunk
4/10 anonim válasza:
Igen, csak szexelni járunk össze a pasival heti 2-3 szor, néha egy buli vagy koncert vagy strand. Teljesen kötetlen kapcsolat.
5/10 anonim válasza:
Van.
De tartós kapcsolat is van, csak a megfelelő partnert kell hozzá megtalálni.
6/10 anonim válasza:
Van.
Sajnos nagyon nehéz komolyra találni bárkit is, addig meg fontos a szex (Kihez legyek addig hűséges?)
Meg ez még mindig jobb, mint fűvel fával kefélni.
7/10 anonim válasza:
Van igen, 2 ilyen srac is, akivel osszejarok
8/10 anonim válasza:
Nekem itt jött össze az első srác. És ő ilyen. Bár szerinte nekem többet jelent pedig nem. Csak barátként gondolok rá és szexi szexhaverként. Idővel majd akarok még egy srácot, mert izgat milyen lenne mással is, de kielégítő vele.:)
10/10 anonim válasza:
Amikor szingli voltam, akkor nekem is volt mindig 2-3 srác, akivel rendszeresen összejártam. Nem tudtak egymásról, gondolom, de ugye tudjuk, hogy minden pénisz összeér, nincsenek nagy titkok meleg közösségen belül.
A passzív barátaim is amúgy tartottak ilyen "háremet", volt egy barátom, akinek egyidőben 8 aktív csapatta :D nem tudom, hogy tudta összeszervezni.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!