Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél működik? Exekkel összejártok szakítás után még szexelni? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Meddig működhet? Hogyan? És mit tesztek hogy ne legyen újra kapcsolat, hiszen egyszer már vége lett nem ok nélkül.2015. júl. 27. 16:57
1/10 anonim válasza:
Volt egy ilyen, de csúnya vége lett. Én vagyok a lány, véletlen összetalálkoztunk egy koncerten, rámírt utána, hogy mi van velem, aztán találkozunk, megcsókolt, de én mondtam, hogy nem akarok kapcsolatot, de szexelhetünk. Bele is egyezett, hogy ennyi, fél év után bevallotta, hogy szerelmes belém, sőt rám is akarta erőltetni, hogy biztos én is szeretem, hiszen lefekszem vele. AKkor látott utoljára.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó, és sokáig működhet :)
3/10 anonim válasza:
Igen, nekem még kb fél évig működött.
4/10 anonim válasza:
Nem jó, mert az egyik fél mindig többet akar.
5/10 anonim válasza:
nem, pont amiatt szakítottam, mert mindig nekem kellett kezdeményezni, sokkal kevesebbszer akart szexelni, mint én
6/10 A kérdező kommentje:
igen ha a szex működött akkor lehet folytatni közkívánatra, a testiséget.
2015. júl. 27. 23:10
8/10 anonim válasza:
Működött, sőt volt hogy jobb is lett szakítás után a szex, mint előtte volt. Azért tudni kell, hogy az elhagyott félnek azért ez sokszor nem szenvedés nélküli dolog.
9/10 A kérdező kommentje:
tényleg hogy ha veled szakítottak akkor túl kell rajta lépni hogy újra szexelj vele, erre nem is gondoltam. Jobb ha közös megegyezéssel váltok és utána jöhet a szabad hancúr.
2015. aug. 17. 17:38
10/10 anonim válasza:
szerintem meg akik ilyen csinalnak mind erkolcstelen rbancok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!