Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak?
az életemben szinte minden balul sült el mostanában, a kapcsolatomat meg koloncnak érzem a nyakamon. nincs kedvem szexelni, nincs kedvem vigyorogni, hogy megfeleljek a barátnő világideálnak, nincs kedvem strandolni menni, hiába hív a pasim. nincs kedvem kiruccanni sem, sokat veszekszünk mostanság, és nyugodtan útjára engedem, hadd menjen a haverjaival. ha le is fekszünk, az számomra nem olyan izgató, mert a napi gondokon stresszelek ott is. ma is én csókoltam meg, és már a ruháimat húzta le, mikor megtorpantam, mert úgy érzem, az elmúlt napokban nem törődtem magammal, sok gyorskaját ettem, és ez kihat az önértékelésemre. szeretem őt, de úgy érzem, más ember lettem a problémák hatására, ráadásul a családom is azt szajkózza, hogy először velük kell foglalkoznom, nem a párkapcsolatommal, ami 2 éve tart. mit tegyek? hogyan lehetnék pozitívabb, vagy mi legyen a szerelemmel?
21/L
kicsit állj le
és mélyedj el magadban
tisztázd magaddal mit akarsz
aztán ahhoz tartsd magad
szexelni meg jó ,ha kívánnak
1: igyekszem majd ezt tenni.
2: szeretem a barátom, és tudom, hogy nem vele van a baj... engem csak befolyásolnak a körülmények.
Ha már nem szereted, nem szeretnéd ezt a kapcsolatot akkor szakíts vele, tedd rendbe az életed gondolataid, és keress olyat aki vidámmá varázsol.
De ha szereted és valójában nem vele van a gondod akkor meg magyarázd el neki a helyzetet, ha értelmes megérti.
hát ne hagy,hogy befolyásoljanak
önálló nő vagy,saját személyiséggel
nehogy már más mondja meg neked mi jó és mit kell tenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!