Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a barátommal, ha nem érti meg, hogy én soha az életbe nem fogok gyógyszert szedni?
Az a helyzet, hogy most vetődött fel a védekezés lehetősége, de ő ragaszkodna a fogamzásgátló tablettához. Imádjuk egymást, de mostanában állandóan ezen megy a vita.
Szakítsuk? Amúgy is stresszes az életem, már elegem van, hogy már a szerelmemmel is állandóan veszekedni kell. Pff. :S (Légyszi értelmesen válaszoljatok!)
Gumit nem szereti, ezek a felhelyezhető vackok az előző kapcsolataiban állandóan problémát okoztak (gyulladás), a krémek nem biztonságosak, megszakítással én meg nem játszadozok.
Mi maradt?
Beszeld meg vele h te nem akarsz szedni..
Az mar az o hibaja ha nem erti meg de probald megertetni veled h nem akarod (es szerintem jol is teszed)
Én sem szednék (többé) fogamzásgátlót. Ne szedj csak miatta.
Miért nem szereti a gumit? És neked miért kéne szeretned a tablettát?
Akkor szakíts vele, azért mert nyavalyog a gumi miatt, elvárná hogy te tömd magad hormonnal pff..
Én szedtem egy ideig, SOHA többé, 2 évig jártam orvoshoz az abbahagyás utáni mellékhatások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!