Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit tennétek ha egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha egy ilyen kapcsolatban élnétek?

Figyelt kérdés

A párommal mar kozel 2 eve egyutt vagyunk.Tudni kell rola,hogy elegge feltekeny tipus,neha nagyon is.Mindenen megsertodik,es kb havonta veszunk ossze valami olyanon,ami telljesen hulyeseg.Legutobb,azert,mert nem tudtam vele talalkozni,ugyanis mar az elott 2 hettel lebeszeltem egy talalkozot az egyik haverommal.Erre neki az volt a valasza,:"akkor hadj engem beken,menj es legyel xy-al."Nagyon megbantott,de par nap mulva mulva mar ujra egyutt voltunk.Sokszor arra nem kepes,hogy fel hivjon,viszont ha en hivom már ki van idegileg,hogy en miert hivogatom.Unom mar ezt a se veled,se nelkuled "kapcsolatot". Tudom,hogy a feltekenyseg a szeretet jele,de mar kicsit tulzasba viszi ezeket.Viszont,tudok ra szamitani mindenben.Folyamat veszi a drága ajandekokat,(amiket nem en kerek tole,hanem konkretan ram eroszakolja oket)es ha olyan kedve van,nagyon jol el tudok vele beszelgetni is.Szeretem,de nem akarok egy olyan kapcsolatban elni,ahol nem biznak bennem,sokszor ugy beszelnek velem mint egy kutyaval.

Szerintetek probaljak vele beszelni?Vagy inkabb hanyagoljam?

2019. ápr. 14. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp próbálj vele beszélni, bár én szerintem már otthagytam volna. De ha úgy érzed ő az igazi akkor dolgozzatok a kapcsolatotokon mert ez így nem hangzik valami jól.
2019. ápr. 14. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

".Legutobb,azert,mert nem tudtam vele talalkozni...

Erre neki az volt a valasza,:"akkor hadj engem beken,menj es legyel xy-al."

"Sokszor arra nem kepes,hogy fel hivjon,viszont ha en hivom már ki van idegileg,hogy en miert hivogatom."

Ebből nekem az jün le, hogy ő akarja irányítani az egész kapcsolatot.

A szerelem a szabadságról szól és nem a másik ember korlátozásával.

Neki nem tetszik az, hogy a haveroddal találkozgatsz, ahelyett, hogy hozzá rohannál. És azt, hogy ha felhívod, az idegeire mész, én tuti nem hívnám többet, én úgy érzeném, hogy zaklatom őt, mert az jön le nem kíváncsi rád.

De te tudod.

2019. ápr. 14. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Otthagynám a g4cibe
2019. ápr. 15. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!