Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti élnétek nyitott kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti élnétek nyitott kapcsolatban egy biszexszel?

Figyelt kérdés
Miért? A kérdés természetesen azoknak szól, akiket egyébként nem zavarná, ha a partnerük biszex lenne.
2017. nov. 11. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csajom biszex lenne, ugy ok lenne a nyitott kapcsolat h mindketten nyitottak vagyunk lanyok fele.
2017. nov. 11. 18:00
 2/7 Carragher_x ***** válasza:
88%
Nem, a nyitott kapcsolat egy nagyon gyenge önhazugság.
2017. nov. 11. 18:09
 3/7 anonim válasza:
77%

Simán

18/L

Nekem a meleg fiuk bejonnek

2017. nov. 11. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha a nyitott kapcsolat nem azt jelenti, hogy csak ő kereshet magának partnert, nekem meg "hűségesnek kell lennem", és asszisztálnom kell az ő nyitottságához, hanem én is nyithatok, akkor igen.
2017. nov. 11. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Szexelhetne más pasikkal mellettem. Még izgatna is a dolog.
2017. nov. 11. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a feleségem biszex és szexelhet nőkkel, de ettől még nem nyitott a kapcsolatunk.
2017. nov. 11. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes kérdés. Ha ő más lánnyal hancúrozik az nem zavarna. Ha más férfivel, az igen.

Őt nem zavarná hogy én más lánnyal vagyok? Mert akkor meg nem lenne fair. De ha neki ez ok, akkor nekem is.

2017. nov. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!