Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha szex közben elájul a barátom?
Figyelt kérdés
A barátom tegnap kb 1 percre elvesztette az eszméletét. Nagyom megijedtem. De azt mondta, nincs semmi baj, amúgy is fáradt volt, mert egész nap tanult, de szerintem ettől még nem kéne elájulni. Mit csináljak? Talán el kéne vinnem orvoshoz?2019. ápr. 14. 17:11
2/10 anonim 

válasza:

Minden esetre foglalkozni kellene a témával gondolom nem rég vagytok együtt.
3/10 anonim 

válasza:

Ivott eleget ?
Evett eleget ?
Pihent eleget?
Ha nem a valasz akkor ott a gond
A szex erokifejtes ha mar alapban fenalltak a fentebbiek akkor nem csodalom
Talan ha kivan akkor nem megdugatni akard magad hanem maszorozd meg kenyeztesd de ne szexualisan .
Ennyit megtehetsz erte
4/10 A kérdező kommentje:
#1 Nem, ő a passzív
2019. ápr. 14. 17:22
5/10 anonim 

válasza:

küld el orvoshoz ez rengeteg minden lehet. többek között szívbetegség vagy valamilyen keringési rendellenesség.. az is lehet, hogy komoly pszichés okai vannak. én is voltam már nagyon kimerült nagyon fáradt életem során sokszor mégse ájultam el soha.
6/10 anonim 

válasza:

Az is lehet hogy a vércukra túl alacsony volt és attól ájult be, 1000 meg ezer oka lehet, ennyiből nem lehet megállapítani.
7/10 anonim 

válasza:

Nem kéne elvinned orvoshoz, hanem magától kéne elmennie. Egyáltalán nem normális az eszméletvesztés, érdemes lennie időben kivizsgáltatnia magát mielőtt nagyobb baja lenne.
8/10 anonim 

válasza:

Jo lenne ha engem is ugy meg.... hogy beleajulok
9/10 anonim 

válasza:

Legalabb elmondhatod magadrol hogy volt egy srac aki ájulásig dugtál :D
10/10 anonim 

válasza:

Szex közben ingerled a prosztatáját amely szervünk paraszimpatikus beidegzésű. A prosztata stimulációja ebből adódóan előidéz paraszimpatikus tüneteket köztük a pulzusszám csökkenését és a vérnyomás esését. Elképzelhető hogy a párod emiatt vesztette el az eszméletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!