Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van az a pénz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van az a pénz, vagy nincs? Mármint, hogy pénzért belemennek dolgokba emberek, vagy a pénz nem számít egyáltalán?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 13. 11:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Erre a kérdésre tökéletes példa Hollywood.

Az összes nagy sztár, férfi vagy nő, az elején bizony széttette a lábát, van aki már gyerekként, mert a szülei szartak mindenre, csak a pénz dőljön.

2019. ápr. 13. 12:03
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Vágyom 1-2 dologra, mint mazohista hajlamú, de mivel elég bizza,r esélyem sem lenne szerintem csak úgy simán. Nem próbáltam még pénzzel, hogy így,menne-e.
2019. ápr. 13. 12:07
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok. Ha valami olyan vágyaid vannak, hogy elkapj valakit és alázz, kínozz, dobj privátot.
2019. ápr. 13. 12:09
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Nekem van az a pénz.
2019. ápr. 13. 12:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miről van szó?
2019. ápr. 13. 12:22
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Én hetero vagyok, de pénzért leszopnék fiút. De csak akiről tudom hogy nem kaphatok el tőle semmit. Nem vagyok finnyás és homofób sem, ezért tudnám megtenni. Olyan nagyon sok pénz sem kellene hozzá.

Viszont az a feltétel elég nehezeb teljesíthető hogy tudjam hogy nem kaphatok el semmit, ezért ilyen biztos sosem lesz.

2019. ápr. 13. 12:43
 7/18 A kérdező kommentje:
A kölcsönösség elvén én mindenben benne vagyok pénz nélkül is.
2019. ápr. 13. 14:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
az attól függ kivel, miről lenne szó... de ha az álom partnert vesszük akkor nem számítana a pénz.
2019. ápr. 13. 17:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Akinél nem a pénz a kulcsszó, annál lesz más. Valami mindenkinél van.

Ha teszem azt XY-nak valakik súlyosan tönkrenyomorították az egész életét, és folyamatosan félelemben tartják, akkor hidd el, XY képes lenne óhajod szerint még saját magát is átugorni (nulla forintért), ha te őt a nyomorgatóitól valahogyan megszabadítanád. Van az, amiért mindenki kifordulna önmagából.

2019. ápr. 14. 01:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Van az a pénz! Mindenkinek van, csak a nagyságrend nem egyforma.
2019. ápr. 14. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!