Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cenzúra?
Csak mert leírtam, hogy sajnos igen?
12.-nek.
Miért lenne provokatív?
TÉNY, hogy a homoszexuális közösség tagjai körében magasabb a nemi betegek aránya, főleg a HIV és a Hepa C!
Anno rengeteg ember a vérátömlesztés során fertőződött meg e miatt.
Ezen be lehet sértődni, csak a tények ugye makacs dolgok.
A tényeid nem tudod alátámasztani.
Ez a tény 30-40 évvel ezelőtt volt helytálló.
Manapság a regisztrált HIV fertőzések száma nem magasabb a melegeknél, vagy ha igen, akkor azért, mert több meleg jár szűrésre, mint hetero, így a számok is értelemszerűen magasabbak.
Mondjuk ez a szabály semmit nem ér, mert rengeteg biszexuális van, aki akár még a barátnője mellett titokban is félrek*r, sőt, nem megcsalás számára, mert nem csajjal csinálja. Szóval az ilyenek simán befertőzhetnek heteroszexuálisokat is, akik viszont ténylegesen kevesebben járnak szűrésre. Az viszont szerintem igaz, hogy a melegek közt több a nemibeteg. Ennek az oka a nagyfokú promiszkuitás, azaz mindenki b*szik jobbra-balra felelőtlenül, és ekkor még nem beszéltünk a prostitúcióról. Szóval nincs egyszerű dolga a véradó állomásoknak, főleg, hogy simán letagadhatják a kérdőívet kitöltők. Ezek alapján viszont ha valaki vért kap, imádkozzon, hogy ne egy olyanét kapja, aki fertőzöttként nem tudta magáról és bekamuzta, hogy monogám heteró életet él.
A másik dolog. A nemi identitás azt jelenti, hogy melyik nemhez tartozol (férfi/nő). Az hogy valaki hetero vagy homoszexuális az a nemi irányultság vagy már néven szexuális orientáció.
Noss, van egy rosz hírem. Én meleg vagyok. Rendszeresen adok vért. Illetve rendszeresen járok nemibeteg szűrésekre. Viszont van hogy fél évig nem szexelek senkivel. Nem azért mert nem lenne, hanem azért mert megválogatom.
Illetve még azt hozzáfűzném, hogy rengeteg házas férfi van, aki eljár faszt szopni különböző meleg helyekre. Meleg társkeresőkön vannak fent.
Magyarán az egy dolog hogy van asszony, gyerek. De attól még ő is lehet híves. Mert a biszexeknél nincs rosszabb. Ha 20 percre elmegy az asszony. Akkor abban a 20 percben mindegy neki ki jön, csak élvezze tele a száját.
Meg hát ott vannak a 14-18 éves leányzók. Akik szeretnek térdelni. Persze ők is bárkinkek. Csak legyen pénze, meg persze legyen neki jó nagy és vastag.
Így én másképp tenném fel a kérdést.
Nemibetegek adhatnak vérplazmát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!